У Берегові дикі качки плавають у каналізації (ФОТО)

38
1

У Берегові зимують дикі качки. Вони не полетіли до теплих країв, а залишилися на каналі Верке, який не замерзає навіть у люті морози.

Справа у тім, що з будинків до каналу стікають каналізаційні викиди. Відповідно ця забруднена вода має трохи більшу температуру, ніж на вулиці. А також неприродній бурий колір через домішки побутової хімії...

Влітку канал, що веде до Латориці, наповнюється водою з річки Боржава. На зимовий період доступ води перекривають і санітарний стан цілого міста стрімко погіршується. За результатами перевірки з боку міської адміністрації було виявлено понад 300 самовільних врізок, що скидають непотріб до єдиної водної мережі. Утім боротьбу з мешканцями, які забруднюють навколишнє середовище, так і не було розпочато. Мабуть через те, що серед них чимало відомих підприємців та бізнесменів, в тому числі наближених до керівництва міста. Отже, місцева влада скоріш за все вирішила просто закрити свої очі на це неподобство.

Коментарі

СО
Супруненко Олег

Можна зрозуміти, що у мерії немає чи то 8, чи то 40 мільйонів гривень на побудову нової каналізації. Але як зрозуміти оці не 300, а мінімум 400 самовільних врізок, з яких у річку ллється лайно з приватного сектору? Невже у влади немає жодного механізму боротьби з ними? Чи просто немає жодного бажання ?

Читайте також