У Берегові директори вирішили продовжити навчання у школах (ФОТО)

18
3

Таке рішення прийняв мер та директори шкіл під час екстренних зборів

Сьогодні, 28 жовтня, голова Берегівської міськради Золтан Бабяк скликав екстрені збори, на які були запрошені директори шкіл міста, а також  керівництво міської освіти. Темою невідкладної зустрічі стало обговорення листа-рекомендації Закарпатської ОДА щодо скасування запланованих осінніх канікул і перенесення їх на зимовий період.

"Розпорядження Закарпатської ОДА щодо відміни осінніх канікул і перенесення їх на зиму надійшло у п’ятницю в кінці робочого дня, - повідомив через Facebook міський голова Золтан Бабяк. - Розпорядження отримала тільки керівник управляння освіти Маріанна Пилипенко, яка не довела до мого відома про ситуацію та разом з директорами шкіл почала вирішувати дане питання. Ця новина для батьків та дітей була неочікуваною, адже осінній відпочинок вже багато-хто запланував. Тому, я організував екстренні збори з директорами шкіл, аби прийняти остаточне рішення щодо долі канікул".

На зібранні всі директори проголосували за продовження навчання, пояснюючи це тим, що всіх батьків уже попередили про скасування канікул. Отже, зборах було спільно вирішено не відміняти навчальний процес У Берегові. Також згідно з відповідним розпорядженням оголосили п’ятницю, 1 листопада, вихідним днем у зв’язку з відзначенням Дня всіх святих. Відпрацювання вихідного призначено на суботу, 9 листопада.

Мукачево.net
 

Коментарі

+
+++

Тепер зрозуміло хто насправді і як піклується про здоров'я та відпочинок учнів в Берегові. "Діти - понад усе"?

СІ
Святий іштван

Пропоную бябику нехай діти все літо вчаться, і під дудку плясати до пензії, Своєї голови нема. А вчителі точно такі як пише автор попередній.

ДМ
Др. Мальтус

Берегівські освітяни завжди відрізнялись особливою гнучкістю та "подхалімажем" перед будь-якою владою. Пам"ятаю прокучмівські мітинги за їхньої активної участі, чи як їх стадом вели під блакитними прапорами на підтримку Януковича. Тільки кілька вчителів не побоялись проявити свою власну громадянську позицію. Ганьба таким освітянам, які удавані інтереси економіки поставили вище інтересів ввірених їм дітей. Думаю, в нас такого, як в Ужгороді, не вийде - "кишка тонка". Але маразму та свавіллю можна опиратись і по-гандійські, тихим саботажем. Сподіваюсь, більшість батьків знайде спосіб, аби їхні діти в свої законні канікули відпочили.

Читайте також