У Берегові мер закликав "здавати" тих людей, які смітять

4
12

Прикрий випадок трапився нещодавно у центральному парку міста.

Місцевй житель опублікував фотографію на якій двоє хлопців викинули металеву банку на газон у парку, хоча знаходились у метрі від смітника. Такий прикрий випадок прокоментував і міський голова Золтан Бабяк:

«Днями мешканці міста виставили на фейсбук фотографію, де двоє осіб, сидячи у парку Героїв, залишають пусту пляшку на траві, а не викидають тару в урну, яка стоїть біля лавки. У зв’язку з цим, звертаємося до всіх небайдужих берегівчан з проханням допомогти знайти цих порушників (написати в коментарях будь-яку інформацію про осіб з відео або дзвонити в Call-центр, за номером – 105). З Вашою допомогою маємо намір притягнути їх до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою» – зазначається на офіційній сторінці міського голови у Фейсбуці.

Тож можна спокійно казати, що у Берегові розпочинається «полювання» на тих хто смітить.

Нагадаємо, що у Берегові подібні акції проводив журналіст, який самостійно шукав порушників і соромив їх у соціальній мережі.

Коментарі

7
777

А НЕ ХОЧЕ МЕР ЗАТКАТИ ТРУБЫ ШО ЗЛИВАВУТЬ Г@ВНО У ВИРКУ ???!!!!!!!!!!!!

ЯЕ
Я есть закарпатець :)

Юуй шо мудрі та розумні ми закарпатці ))) Насолода для серця і мозку читати наші коменти ))) Кіть добрий настрій, то хоч посміятися мош вдосталь. А кіть не дуже, то й писки б потрепали один одному на пустому місці )) Як вас не любити ))

Д1
До 15:36

чуєш неборе, што з тобов? чогойсе розумі люди тебе мерегувуть? кіть сама каліка на голову то хоч радій, ош туйка нормальних людей почуєш. Правильно той все каже, не чипляйся. Скоч сам із мосту бовдуре.

ДБ
до берегівчанина

што ціплаєшся до слів,главноє штоб не мусорили.Найшовся розумник!Што спека на тя діє ))) Скоч у Вирку! Сарака!

Р
Рем

До швабів.

ДР
До рема

Ти до якоi групи людей вiдносишся ?

1
102

зробіть такоє у мукачеві я буду циганів пачками здавати шо возять мусор на річку, бо муніципалам пофіг они лем за центром позирають

Р
Рем

Гітлер був правий щодо решти народів - це унтерменшен, в цілому - тварини.

ДH
До HDH

Можливо, Ви такого не чули, але багато слів в залежності від контексту мають різне змістовне навантаження. Слово "здавати" так само має різні сенси і застосунки. В тому контексті, який застосував автор цього матеріалу, "здавати" дійсно має наголос на тому, що це "не чесне, підле повідомлення органам влади про дію чи бездіяльність окремих осіб". Якщо ж сполучати слово "здавати" до предметів (пляшка, або, як Ви кажете "бутилка", іспит, або, як Ви кажете "екзамен" і т.і.) - то це зовсім інший зміст. Тому Вам раджу більш ретельно підходити до слова, як такого. Це важливо. І якщо опануєте цю справу, то матимемо нагоду виглядати освідченою людиною. До того ж часу краще більше читайте, але не просто так, а з розумінням того, що там написано.

H
HDH-BZ965

Береговчанин- слово сдавать это на криминальном жаргоне? К примеру сдать экзамены,бутылку и так далее! Тоже на криминальном Жаргоне?

Б
Береговчанин

Що значить "здавати"? Що у вас за хвороблива уява щодо підходу містян до наведення ладу на вулицях міста? Звичайно, треба повідомляти про тих негідників, які смитять всюду. Отже, не користуйтесь кримінальним жаргоном, а підтримуйте правильні ініціативи.

Б
Букі

Се животні а не люди!

Читайте також