У Берегові міський голова та мітингуючий дідусь дійшли мирової

7
5

Міський голова Золтан Бабяк почув слова дідуся і запевнив, що питання вирішиться на найближчій сесії.

Зокрема Берегівська міська рада готова повернути земельну ділянку пану Івану Продану, який відучора оголосив голодування після програного суду. Земельні ділянки у міськраді обіцяють виділити на найближчій сесії дітям дідуся Івана.

Нагадаємо, що у Берегові дідусь оголосив голодування вчора біля міської ради.

Коментарі

Б
Бабяк

Шелемон порядочный депутат, то жополизка ещё та, кошелек Бабяка, о какой порядочности вы говорите?

Ч
Читач

Правильно висловився щодо Антіпова "До Вячеслава". Це не депутат Берегівської міської ради, а справжній шахрай, який роками приховує прибутки і не сплачує державі належних податків. Окрім ля-ля-ля, на більше не здатний, бо розумом не блищить. Фракцію, яку він очолює, ще у минулому році із-за амбіцій цього проходимця, залишила порядна людина - Ірина Шелемон. Він їй і в лапті не годиться. Вона багато робить для своїх виборців, а Антіпов за їхній рахунок лише збагачується. Одним словом - брехун, яким нарешті повинні зайнятися правоохоронні органи. Треба йому припомнити, як він здійснював підкуп виборців під час Президентських виборів і заробив на цьому не маленьку суму. Нехай його правоохоронці спитають, звідки у бездара стільки грошей? Невже йому подарували батьки, а може їх виграв у лотерею, як Ляшко?

Д"
До "Вячеслава"

Почули би точно, бо про дідуся знало все місто не з мукачово. нет. Щодо Антіпова, то цей негідник має давати свідчення перед правоохорнцями, а не умнічати. Хай спочатку покаже, скільки податків заплатив до місцевого бюджету, а вже після цього вчить моралі інших. На ньому клейма нема де класти.

В
Вячеслав

Дякую гарно редакції та журналісту Мукачево нет. Як би не ви, дідуся би не почули.

В
Василь

А що ж біля мітингувальника дідуся Івана Продана робить Антіпов? Складається враження, що акцію голодування організував цей "добродій", який крім пакостей, нічого корисного для Берегова та його мешканців не зробив. Одне, що вміє добре набивати свою кишеню. а робить із себе святого.

Читайте також