У Берегові місцеві автоперевізники не бажають возити пасажирів - невигідно

7
1

11 вересня у Берегові засідав міський конкурсний комітет з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування.

Зокрема мова йшла про два автобусних маршрута - "вул. Мужайська, Затишне, вул. Суворова, ЗОШ №10, Чопівка" та "вул. Мужайська – вул. Сечені - залізничний вокзал".

На жаль, здійснити перевезення по цих напрямках бажаючих не виявилось. Хоча на автобусні маршрути був оголошений конкурс ще в квітні, а потім повторно і в червні.

Відсутність автобусів по згаданих маршрутах є доволі болючим питанням для берегівчан, адже це ускладнює добирання на робочі місця, в школи і т.п. Тому конкурсним комітетом було вирішено залучати перевізників з інших міст Закарпаття.

Слід зазначити, що минулого року у Берегові з’явився новий автоперевізник ТзОВ "Авант-Берегово", якому нарешті вдалося зламати монополію АТП-12137. За словами директора фірми Федіра Товта, підприємство стало переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на п’яти міських автобусних маршрутах. Для цього було закуплено комфортабельні автобуси у Європі - "Неоплан", "Сетра", "Ікарус", "Івеко". Однак цей перевізник чомусь нині не бажає здійснювати рейси у межах міста. Кажуть, що невигідно...

Мукачево.net

Коментарі

П
Простак

А ви собі представляєте "Неоплан" як міську маршрутку ? Габарити у нього о-го-го.

Читайте також