У Берегові може розміститися рота Нацгвардії

14
13

Про це повідомив у четвер, 18 жовтня міський голова Берегова Золтан Бабяк за підсумками зустрічі з командувачем Національної гвардії України Юрієм Аллеровим.

– З офіційним візитом у Берегові сьогодні побували представники Національної гвардії України на чолі з її командувачем, генерал-полковником Юрієм Аллеровим. Розглядалася можливість розміщення роти Національної гвардії у місті. Нагадаю, що Національна гвардія входить до системи Міністерства внутрішніх справ. І в разі розміщення її підрозділу, службовці допомагатимуть правоохоронним органам, передусім Національній поліції, виконувати завдання із забезпечення та охорони правопорядку на Берегівщині. Натомість питання розміщення військової частини на території міста наразі не розглядається, – зауважив Золтан Бабяк.

Нагадаємо, що з ініціативою відновлення в Берегові військової частини виступило Міністерство оборони України на початку цього року, і це стало приводом для критики як з боку закарпатських угорців, так і з боку офіційного Будапешта, а також численних маніпуляцій та фейків у російських ЗМІ.

Коментарі

Р
русин

Мадяре нам мілліони,а ми їм,на знак подяки,в дусі радянських танків 1956-го, ПЕНДРИКИ,у руках сотні додаткових неробів!

К
караван

дримбаючсь иде?

0
09,45

побольшє гавканя,оби караван ни дримав...

0
09:38

Твій караван іде в п!зду!

0
08,29

пси гавкавуть,караван іде,каравану ни скучно,бобольшє гавканя...

П
Пішті

Дамо в рот цукерку роті )

П
Патріот

А чого вони крокують так як за Радянського Союзу. Не гоже це все. Україншська армія має карбувати крок по-новому, Ну для прикладу так як Корейська і це булоб символічно, по-Майданівськи, пудскакуючи.

У
Урааа

Ще бiльше iдiотiв буде в Береговi.

1
111

Тут ключове слово МОЖЕ !!!

О
Олексій

Петушенко готується до виборів і до придушення можливих мітингів - 100%

М
мукачівець

нацГАДІЯ..так правильно

М
Мікулаш

При повенях буде кому носити мішки з піском - як робить "Нацгвардія" у США. Чи я помиляюсь відносно її завдань ?

В
Волюнтарист

Надіюсь це буде Азов.

Читайте також