У Берегові на коронавірус захворів православний священник

3
19

Серед чотирьох нових випадків у місті один у священника.

Як стало відомо журналісту Mukachevo.net від власних джерел у Берегівській ЦРЛ, один із чотирьох нових хворих на COVID-19 священник православної церкви.

Відомо і те, що священнослужитель провів у неділю службу, але про хворобу дізнався лише вчора. Крім того, захворіла і дружина священика. Хвороба проходить без ускладнень і обоє знаходяться вдома на лікуванні.

Нагадаємо, що за добу на Закарпатті виявлено 74 випадки коронавірусу.

Коментарі

1
1

Мершо тупа,22:52,п..ре голубий,то ваші істинні назви.Оцікуєш!? Зарийся в вонячий схрон та оцікуй! Дегенерате недоразвитий!

ДП
До психіатра

Є тут один (2-5 ніків) , що систематично використовує один і той же словарний "запас" : лепавий , мерша , заперевальний , бандерлог, русУн ..... Ми вже знаємо , що "воно" - дебільне створіння антиприроднього казусу . Так і очікуємо від РЕДАКЦІЇ на якісь радмкальні дії з місяця в місяць , з року в рік ..... Можливо в РЕДАКЦІЇ такі ж ?

П
психиатр

У некоторых в комментах явная клиника.

Я
Я

Бог поможет

1
1

“прихожанко” секти свідки дурдома,ти гнида заперевальна,шлендра подзаборна.На йух у схрон там уніатському попови отсоси!Ти туй нико!

П
Прихожанка

До 1. Я місцева закарпатка , а ти разом із московськими попами , відіжджай до Москви

1
1

15:32,закрий воняло,сцуне недоправлений! Іди учуй у гоміка епіфаніка про пороха вушливого!

1
1

Францювата “прихожанко”15:16,нагуляна шльондрув бандерувськув у лепавому схроні от соплі бандери.Вони там у церкві уніатськуй!Мусор то ваша візитна картка лемберга,што замусорилисьте вшитку Україну іще і до нас налізлисьте.То од таких,як ти “прихожанко” сатаністко треба карантін вводити.Ти лепро воняча!

NR
N R G

МОВА, ВIРА.....почитаєш коменти, ужас. При чому тут патріархат. чоловік молився, провів службу, захворів....нехай лікується спокійно. а ви як " пітухи "накинулися на нього, і один на одного. орлігофрени,..... БОГ один. і кожний як би не молився, молиться ЙОМУ по - своєму. людина у молитві просить одне й теж не зважаючи на віросповідання і релігію. а вам, дурним нижнім усе петіни догми не поділити. вам би з петьою на нари, разом. от би малисьте про що казкувати....

Г
гукани

закрийте писки,захворіти може любий, ніхто від цьої пошесті не застрахований.тупаки не вступайте в полеміку бо не можете два слова зв"язати!

П
ПрямоСлавний

А Про ЛівоСлавного нич не чути???

П
Прихожанка

До марги 1. Тебе воняча мустянга справила. Саме через це і вонить вами Закарпаття.

1
1

прихожанко,13:27, психлікарні,бандерувська гнидо, тобі мавуть воняти твої уніати з епіфаніком гоміком! Воняча мустювко!

ВБ
Віктор Бучинський

То полюбому ПУТІН виноватий) хахахахха ЕМІЛ ТО РУКА КРЕМЛЯ АХАХАХАХА

В
Володя

я пукнув

B
Beregszasz

Jo is lenne, ha Beregszaszt meg magyar telepuleskent lehetne emlegetni... Bar a mai napra meg mindig Karpatalja legmagyarabb varosa.

П
Прихожанка

А чого в угорське містечко поперлися московські православні ? Нехай ідуть у Москву. Вам тут нема чого робити. Ідіть до путіна він вас захистить.

P
porohobot

кто виноват? путін!

М
Мукачево

Но типир чекайте

Читайте також