У Берегові не дозволили крутити пісні "про москалів" (ВІДЕО +18)

11
9

5 березня у сесійній залі Берегівської міськради відбулося засідання виконавчого комітету.

Під час засідання в.о. начальника управління культури Ольга Матей повідомила, що голова місецвої організації "Свобода" Василь Вовкунович звернувся до неї з усним проханням, аби протягом дня з гучномовців Будинку культури лунали пісні Ореста Лютого.

Пані Ольга зазначила, що пісні цього автора містять зневагу щодо національної ознаки та подекуди інвективну лексику, тому проти ротації творчості Ореста Лютого у місті, - повідомляє сайт beregszasz.com.ua.

У зв’язку з суспільно-політичною ситуацією члени виконкому підтримали ідею щодо погодження використання апаратури міського БК тільки за наявності заяви та за погодженням виконавчого комітету. І лише для проведення міських свят, фестивалів, «дзвоників» апаратуру надаватимуть як завжди.

Як свідчить "Вікіпедія": В серпні 2012 року Орест Лютий (а поза сценою — актор і телеведучий Антін Мухарський) презентував свій «стьобовий» проект «Лагідна українізація», який виконує українізовані пісні радянських часів. За словами шоумена, проект зародився понад двадцять років тому і має на меті українізувати «найбільш одіозні прояви» російського шансону.

Коментарі

ДВ
для вовкуновча

Читайте вирш Шевченка! ХОХЛИ 1851 р. Хохол останется хохлом хоть ты пусти его в Европу Где надо действовать умом Он напрягает только жопу И потому то на Руси завещено уж Мономахом Связатся Боже упаси с тремя жидом хохлом и ляхом Коварен жид хотя и слеп Кичливый лях -похуже бл...ди Хохол же сьест с тобою хлеб И тут же в суп тебе нагадит.

Ц
цензор

Пане Вовкунович та його позорна компанія.Невже ви нерозуміете те що ви живете у багатонаціональному Берегсасі де не можна проводити таку руйнівну для нашої держави політику.Ваш лідер Тягнибок неодноразово закликав УНАУНСО ПЛАСТ та усі вкрай націоналістичні громадьські організації утримуватися від розпалювання міжнаціональної ворожнечі.Як ви думаете такі ваші дурні ідеї сприяють збереженню цілісності України.Станьте в центрі міста зі своїм хором неофашистів і співайте проти москалів угорців та інших націй я впевнений що вас швидко накопають у гузицю. А ПАНІ МАТЕЙ ЩИРІ ОПЛЕСКИ ВИ МОЛОДЕЦЬ ,

П
пане

националистическая пропаганда...

ДО
До Ольги

Ви МОЛОДЕЦЬ.

1
1+1

і коломийки тоже із-за перевала нам не треба

1
1

скоро и по венгерски слушать запретят, дайте только ПС и Свободе время

ДВ
Для вовкуновича

Пане Василю.Ви ще і до тепер не усвідомлюєте,хто із членів виконкому тормозить роботу та не йде в ногу з життям? Це колишні члени ( багато з них до цих пір не вийшли із) ворожої для україни партії бандюковича. Серед них у перших рядах лідирує василь Змаженко.За ним лідирують Леонтій Яжан,Ярослав Олексин,Деменко та ряд інших. В даний час вони швидко перефарбувалися у патріотів і продовжують залишатися членами виконавчого комітету,при цьому в цинічній формі насміхаючись над мешканцями нашого міста. Їм не місце у виконавчій владі,бо вони перебуваючи у ПР всіляко підтримували зека бандюковича у розправі над мирним євромайданом.Особливо великим активістом антимайдану був змаженко. Його чомусь запропоновано очолити міську народну дружину.Цей вояка добра для берегівчан не принесе.Головне,що вважає себе активістом,але яким? совісті у нього ніякої.

I
Istvan

Якщо багато будуть пердіти ще Свободівці в Береґсасі, зі смолоскіпами в дупі будуть видворені з берегівщини...

*
***

Okos beregszazi nep

Читайте також