У Берегові не вдалося провести сесію – міський голова та "регіонали" були проти (ФОТО)

39
10

21 лютого позачергова сесія Берегівської міської ради не відбулася, незважаючи на попередню домовленість опозиційних депутатів з міським головою Золтаном Бабяком. Натомість провели так звані збори громадськості та органів місцевого самоврядування.

З'явилися і 20 депутатів міської ради, в тому числі вчорашні «регіонали». Однак сесію, де планувалося змінити з керівних посад заступників міського голови та секретаря міськради, провести відмовилися. Не вплинуло на рішення Золтана Бабяка ніщо – ні вимоги громади, ні фотографії вбитих на Майдані, які принесли у сесійну залу.

Голова фракції Єдиний Центр Ольга Бізіля повідомила, що була чітка домовленість з мером - якщо збереться достатня кількість депутатів у залі, то сесія відбудеться. Однак цього так і не сталося.

"Колишні регіонали у Берегові не бажають здаватися, адже змінили лише вивіску своєї партії, –зазначила Ольга Бізіля. – На них не вплинуло нічого: ні смерті сотні людей, ні тисячі поранених, вкрай напружена ситуація в країні, ні вимоги Майдану. Головне для них нині - утриматися при владі за будь-яку ціну".

Під час зборів виступали й представники громади. Активісти Майдану Роман Чегіль та Михайло Сакалош нагадали мешканцям міста, виборцям, що багато чого залежало і залежить від них - від кожного. Тобто у майбутньому не продавати свої голоси, а голосувати по совісті за достойних людей.

Олег Супруненко, активіст Берегівського Майдану сказав з трибуни, що нинішній вихід регіоналів з партії - вже нічого не значить. "Я закликав викинути або спалити свої партійні квитки ще місяць тому, коли це ще було актуально, – зазначив він. – Тоді цим рішенням ви могли створити прецедент, показати приклад всім іншим в Україні, і можливо навіть зупинити катастрофу, зупинити смерті".

Активіст також передав заклик зі столичного Майдану від берегівчан, які там знаходяться - жодного регіонала не повинно залишитися при владі у Берегові. Поки що їм пропонується піти з посад добровільно.

Ці вимоги підтримав і Іштван Добоі, очільник спілки підприємців: "Це на даний час основна вимога людей – піти у відставку всім колишнім представникам Партії регіонів. Вимагаємо добровільно, а інакше своє рішуче слово скаже громада".

Позафракційний Едуард Пуканич взагалі зачитав свій проект рішенням про саморозпуск міської ради та призначення перевиборів.
Натомість провладні представники закликали заспокоїтися, і почекати. Виступив і голова районного СБУ Андрій Гринь. Він закликав не напружувати ситуацію, не провокувати владу і зберігати мир та спокій. Депутат облради Чаба Пейтер також просив не "робити різких рухів", аби не втратити інвесторів-іноземців.  Секретар міськради Віталій Кайнов повідомив, що вступав у Партію регіонів не заради підтримки Януковича, а заради розвитку міста. Він зазначив, що працював на благо міста та не приймав жодних політичних рішень.

Натомість депутат Віталій Антіпов зазначив, що вихід з партії ще нікого не звільнив від відповідальності. За словами активістів більшість провладних депутатів так досі і не второпало, що навіть своєю мовчанкою вони підтримували злочинні дії Януковича та його оточення.  

Однак збори так і завершилися нічим. За словами міського голови позачергову сесію таки проведуть – у понеділок, 24 лютого. Очевидно влада у Берегові не готова здаватися і чекає розвитку подій у Києві.

Мукачево.net

Коментарі

B
Blade

Люди схаменіться- ви дивилися , що це за так звані активісти Антіпов (бувший аферіст та контрабандист, а тепер політик і діяч ВСЕ ДЛЯ БЕРЕГОВА),Пуканич смоляк в памперсах, кончена Бідзіля (подивіться пару відео на ютюбі), який тут нах.й правий сектор, долбойоб Добої. Не дай БОЖЕ таких до влади, чи так сразу все поміняється, повірьте всерівно яка партія буде чи Ударб чи Свобода чи Батьківщина ітд і будуть такі кадри то в Берегові буде щі гірше як тепер. На рахунок дуже правильного правого сектору який все для народа ДЛЯ ЧОГО ПОГРОЖУВАТИ ЦИМ ЛЮДЯМ ТА ЇХ СІМЯМ які тепер при владі, ви же чесні та робите і хочете все робити для народу (так би мовити) але складається картина що ви ні чим не відрізняєтася від так званих тітушок.

1
123

Нехай скаже скільки Бізіля бардаку зробила у міській раді Берегова. Чирибана Максима на взятці зловили, якщо б не Балога то сидів у клітці. Реплюк родич її взагалі нічого не робить й досі, а зарплату отримує, ще плаче що малодають. Гнати таких з Берегова всіх єцівців. Вони лише на горі людей хочуть прийти до влади. Нехай нові люди приходять до влади, а не старі опоненти регіоналам.

М
майданівець.

Хочу довершити свою думку,Гойдош приймав участь у побитті людей на майдані особисто вночі,при першій спробі розгону студентів,дивіться інтернет і його фото позаду "Беркута",і пору4 днів його особисте звернення до народу України на укроаїнській і угорській мові,де він закликав не підтримувати майдан.Не спішіть з висновками сьогодні вони поки що,ще на волі,а завтра ми побачимо.... А що відноситься до Ляшка,Кайнова і Гладуна(який до речі отримав посаду в спадок від батька),скажіть мені,які в них заслуги перед містом???

М
майданівець.

Шановна "лейла" або шановний!!! Ви мабудь також з регіоналів,що так захищаете своїх колишніх однопартійців,або один з трех кандедатів на виліт з посадового крісла,можете тепер пускати слюні,якщо вам від того є полегшення,що ви всіляко обзиваєте мпоїх колег по майдану,байдуже,повна люстрація,ніяких попередніх так би мовити "заслуг"так висказався Бобяк за засіданні міської Рад,мовляв що робота Кайнова,Ляшка,Гладуна,його технічно задовільняє,хто би сомнівався,при матеріальній підтримці регіонів він став мером міста,і в подальшому за-за більшості їх голосів вони мають можливість дерибанити землі приймати незаконні рішення,висмоктувати пісок з під міста.Все "шановні"Ваш час закінчився,тепер щоб заслужити довіру народу,лопату в руки і як мінім пять років на земельних роботах,доводити народу що ви "білі та пушисті",а ти лейло,побережись з висловлюваннями,не забувай на регіоналах кров наших братів та сестер,і не має значиння,чи приймали вони участь особисто або косвенно.

Б
Берегівчанин

лейла, ти звідки упала? А чи мають у нас моральне право ПРдуни залишатися на своїх посадах? Чому у нас посади передаються у спадковість? Хто такий Гладун молодший? Що він зробив корисного для Берегова? Ми що, живемо у Середньовіччі?

Л
Лейла

Знову ж таки - навіщо штучно створювати у Берегові конфлікт???що цим хочуть добитися??Чи розуміє писката бідзіля і товстозада бідзіля що якщо вони зруйнують своїми політичними амбіціями нормальну життєдіяльність міста (тим паче вони абсолютно непопулярні "політики", які на розпачі людей будують свою карєру), то за все відповідатимуть саме вони. і мати якій не буде що дати дитині їсти бо не виплачуватимуть вчасно зарплату, - їх прокляне!які вибори вони хочуть?? звідки гроші??а головне - чому ці 20 людей мають вирішувати за все берегово чи мають бути вибори??вони прийшли у залу - привели з собою деіклькох громадян, а як щодо думки інши берегівчан яких Більшість??чи хочуть вони того самого??Годі емоцій - останні події в країні справжня трагедія, а смерть активістів назавжи стане чорною сторінкою в історії і в серцях людей, але треба стримувати цей гнів, бо якщо ні - він спопелить все і ні до чого позитивного не приведе!!!!!!!!це найстрашніше!! і тоді всі ідеали ЄвроМайдану зійдуть нанівец

ПС
Правий Сектор

Найближчим часом буде перевірятися вся ваша робота за час вашої влади! Кожна довідка, кожне рішення! Всі порушення будуть передані до відповідних органів! Якщо міліція не буде справлятись з покаранням-будем допомогати! Нам немає різниці чи влада чи опозиція-порушив закон значить злочинець! А злочинці будуть або в тюрмі або висітимуть на сусідніх стовпах! Не пробачим вам кров наших побратимів!!! Слава Героям України

С
саша

ЯКБИ НЕ БИЗИЛЯ-ТО РЕИОНАЛИ СУКИ НАЖИВАЛИСЬ БИ ДАЛЬШЕ НА ЛЮДЯХ.БАБЯКУ ВИГОДНО З НИМИ-КРАСТИ ТА ОБМАНЮВАТИ ЛЮДЕЙ ЛЕГШЕ.АЛЕ -((ПИЗДЕЦ ПОДКРАЛСЯ НЕЗАМЕТНО,ХОТЬ ВИДЕН БИЛ ИЗ ДАЛЕКА)СУШИТЕ СУХАРИ ПОДОНКИ,

Б
берегівчани

Бідзіля - політична проститутка! Плануєш на мершу?!

1
123

Бабяк - "чічка" Гайдоша без відмашки татка і пернути боїтся!

Читайте також