У Берегові нелюди познущались над собакою. Поліція проігнорувала виклик, бо «дуже зайнята» (ВІДЕО)

5
11

За словами дільничого поліції, у них дуже багато інших справ і не хватає людей.

Перехожі побачили в самісінькому центрі Берегова собаку, затиснуту між решіткою і дверима. Місця було настільки мало, що тварина не могла ні сісти, ні поворухнутись, тільки скулила. Очевидно, що потрапити туди собака не могла сама, а їй «допомогли» живодери.

Жінка одразу ж зателефонувала поліції, але вони не те, що не прийняли виклик, а й взагалі серйозно не віднеслись до звернення.

«…У мене просто на руках стільки матеріалів, що я не встигаю… У нас немає людей», -пояснив свою бездіяльність місцевий дільничий.

Врятувати тварину таки вдалось – за це взялись рятувальники. А от пошуками зловмисника зайнялись небайдужі волонтери, так як поліція дала чітко зрозуміти, що це не можливо. 

Читайте також коментар психолога про вбивства собак в Ужгороді та Мукачеві.

Mukachevo.net

Коментарі

А
Аида

Эту тварь, кто закрыл собаку, надо также посадить между дверей.

БІ
без імени

Вони не поліцмени а "ПСИ".... Докіть вони приїдуть, дотіть людину убють. Бо вони відімо Заєбалися робити і немають дяки!!! Вони лише дивляться де мож людину чим побільше здоїти.Льіпше з мусорами даже і незвязуватися бо іще ти будеш виноватий(а)

Й
Йонико

НО та у нас фоси мусора они час не мають бо мадярив доять

Г
Гость

Ви говорите про собаку, я сьогодні викликала поліцію, бо побили дитину в дворі. А коли знайшла маму цієі дитини, а вона залята в барі і ій все одно що дитина плаче. А коли приіхала поліція я була в шоці, сказали що вони такі заняті і не мають часу заниматися цим.

С
Сашко

Кругом будивли камери спостереження и нема кому знайти злочинця ?

1
102

Це та Катя яку полісмени шпокнули?

К
Катя

Добре шо наша доблєсна поліція має час до нормальних людей приставати без причини, а коли дійсно треба працювати а не вид создавати, то в них зразу нема часу. Уроди алечені, неадеквати послідні, шоб вам добре було

1
111

Сволочі , хто таке міг зробити з собакою.. Лише психічно хвора людина!! Яка є небезпечна для суспільства, Не розумію за шо в полісменах зарплата така велика, якщо працюють вибірково

Т
тт

та вони ще даже переатестацію не пройшли.Зато так і ходять на роботу оби посидіти мало

БІ
без імени

То лише в берегові можуть бути поліцмени сволочі.Безвідповідальні,думають шо власть в їхньих руках

5
566

от сволочы.Жаль собачку.

Читайте також