У Берегові невідомі викрали вишні з алеї імені Шевченка (ФОТО)

14
7

Сьогодні вранці мешканці міста Берегова повідомили про те, що на алеї імені Тараса Шевченка зникли вишневі дерева.

Нагадаємо, що 7 березня до 200-річчя з дня народження великого українського генія представники громади вирішили закласти у місті вишневу алею. Допомагали в цьому учні різних шкіл. Організатори акції були впевнені, що алея з 13 вишень стане певним символом духовного та культурного відродження міста. Прозвучала також ідея до Дня незалежності на алеї Шевченка провести тематичний конкурс малюнків-графіті серед школярів

Очевидно, що такі ідеї не всім припали до душі. Вночі 26 березня хтось вирвав деревцята з корінням. Представники Самооборони Берегівщини провели рейд на ринку, але зниклих дерев нічого не виявили. Представники громадської організації "БерегМайдан" вирішили, що "шевченківську" вишневу алею у Берегові відновлять вже найближчими днями. Але вже потурбуються і про охорону.   
 

Коментарі

ДЖ
діяти жорстко

У Берегові треба обов"язково ввести нічні патрулювання вулиць. Міліція тут безсила нажаль, як завжди. Але є ж самооборона, є місцевий "Шериф". Пару разів зловили би шкідників міста, пристидили б на все місто, штраф влупили. І не тільки вночі, але і протягом дня люди самі повинні дивитись, хто в ті смітнички на набережній домашнє сміття викидує.

Б
берегівчанин

знайшли де посадити. Трошки нижче недобудова де сидять наркомани по вечорам . Та й приклад набережної з перевернутими смітниками від ОСББ вказує на невдалий народ. Просто місто ніхто не патрулює а якщо і знаходять часом колись когось то або знайомий або син його і т д. Місто маленьке і специфічне - але ментальність тривка - в берегові багато завжди було історій з вандалізмом чи то з памятником петефі чи понівечиними лавицями в парках тут так мало куточків де можна щось зробити для людей але ці люди невдячні. Рівень не той а колись було місто!!!

ДР
для реалиста

бог судя но не ты. причем здесь венгры

Р-
реаліст - мудак

справді при чому тут наші мадяри?

ДР
для реаліста

не слід у такій грубій та цинічній формі ображати угорців. ще не встановлені злодюги,які вкрали вишні,а ви вже даєте цьому мерзотному факту оцінку. більш вірогідно,що це діло рук ромів,а можливо й осіб української національності. хто б це не був, він повинен понести відповідальність згідно чинного законодавства україни.

Р
Реаліст

Бидло мадярськоє...

Б
берегівчанин

дивно - ні памятника Шевченкові ні вишневої алеї. Це так по-берегівськи все два рази робити і два рази платити.

Читайте також