У Берегові обіцяють, що до кінця року місцевий басейн зміниться до невпізнання

12
3

Міський голова Іштван Гайдош прокоментував в інтерв’ю місцевій газеті іржаву воду та грибок на стінах берегівського термального басейну.

– Як відомо, у вересні директором було призначено Олександра Лабойка, депутата міськради. Відтоді й почали з’являтися критичні публікації у пресі з приводу тамтешніх негараздів, хоча, як не прикро про це казати, були вони й раніше. Але чомусь про іржаву воду в душових, грибок на стінах, тісноту в гардеробах, інші кричущі факти тоді замовчувалося. Зрозумійте: база була споруджена понад 40 років тому, тож цілком очевидно, що через відсутність належної уваги до матеріально-технічного оснащення з боку попередників тут і виникли такі проблеми. І їх не вирішити зразу – доведеться докласти зусиль, фінансових у тому числі, аби все відремонтувати, оновити, переробити, переоснастити. Щоби власними очима побачити, що твориться  в басейні, про який останнім часом написано стільки негативного, я особисто побував на НСБ, зустрівся з її директором, який розказав про розбудовчі плани, оповів про ремонтні роботи, які тривають повсюдно, показав, що вже зроблено, аби зняти наявні проблеми та ажіотаж. Приміром, над фойє, роздягальнею, душовими споруджують другий поверх площею 600 кв. м., що дозволить уберегти приміщення від протікання стелі, асфальтоване покриття по периметру водяної купелі міняють на бруківку, яку завозять аж з-під Києва, у спортзалах також багато перероблено, завдяки чому побільшало комфорту, у готелі – оновлено номери, кількість яких із часом зросте. Та й сама територія виглядає упорядкованішою: нові лавиці, клумби, квіти, бетоновані сходи – це теж в активі пана Лабойка. На всі ці та інші роботи вже витрачено понад 1 млн. 200 тис. власних грошей, бо держава наразі не має можливості  допомогти спортбазі фінансово. Що стосується вартості  квитків для купання, то для приїжджих вони коштують 30 гривень, а для берегівчан – 20. Отож не бачу ніякої цінової диспропорції, ніякого гріха в тому, що гості змушені платити на «десятку» дорожче! Відносно тісноти в басейні, то цю проблему також можна вирішити! І насамкінець: чи згодний я з висновками, які дають журналісти роботі берегівського басейну?

За словами мера Берегова, критикувати – це право журналістів, але, зауважує він, нерідко добрим і корисним справам на заваді стає тенденційність у висвітленні того чи іншого питання.

На останок Іштван Гайдош зазначив: «За інформацією директора спортбази, до кінця 2011-го вона стане невпізнанною...»

Коментарі

Ш
шахтер

в раздевалках бардак, душ бардак, у нас на шахте в рабочей бане чище. европа сраная.

Ш
шахтер

в раздевалках бардак, душ бардак, у нас на шахте в рабочей бане чище. европа сраная.

Н
НИКА

Пора бы уже навести там порядок,а то как платить за вход по 30грн,и вещи оставлять,там где шкафчики не закрываются,то конечно уже надоело,они всё делают для того чтоб пополнить себе карманы,а вот для лутших условий нихрена не делают,и видимо зашевелились после январьских публикаций,и коментариев отрицательных от клиентов которые там отдыхали,вот сделайте там порядок,и поедим снова плавать к Вам.....!

Читайте також