У Берегові одразу дві сесії: "регіонали" і угорці Гайдоша звернуться до Президента

7
0

В Берегівській районній раді цими днями тривала підготовка до чергової сесії, яка відбудеться завтра, 5 грудня. Вже відбулися засідання постійних комісій, де депутати розглянули питання порядку денного, проекти рішень.

У роботі засідань комісій взяли участь заступник голови районної ради Адальберт Браун, перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Горват, заступник голови районної державної адміністрації Владислав Гоблик, керуючий справами виконавчого апарату ради Габор Ласлов, а також начальники управлінь та відділів РДА, районних структур, депутати.

Серед низки економічних питань планують голосувати і за звернення до Президента України. Щоправда, депутати фракцій Партії регонів та ДПУУ мають своє бачення ситуації в країні. Отже, цікаво який самий текст буде затверджено.

Така сама ситуація і в Берегівській міській раді, там також запланували проведення вже другої позачергової сесії. Нагадаємо, що 2 грудня "регіонали" та угорці ДПУУ вже зірвали проведення пленарного засідання. Нині кажуть, що прийдуть у повному складі і щось таки приймуть... 

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також