У Берегові особи ромської національності сильно побили учасника АТО

5
8

30 березня в магазині АТБ сталася бійка, яка могла б закінчитися трагедією.

Як повідомляють власні джерела у правоохоронних органах повідомлення про бійку було отримано о другій годині ночі.

5 осіб ромської національності пішли на конфлікт з двома чоловіками у цілодобовому супермаркеті. В результаті чого останніх почали просто лупцювати. Один із постраждалих виявився інвалідом української армії після оборони нашої держави у зоні АТО.

Наразі лікарі поклали чоловіку наступні діагнози: переломом щелепи, забій волосистої частини голови та травми м’яких тканин голови.

За інформацією, яку повідомили власні джерела у правоохоронних органах, останнім часом особи ромської національності у Берегові стали більше порушувати закон, що може негативно відзначитися на криміногенній ситуації міста.

Наразі по даній справі відкрито кримінальне провадження.

Рідні та близькі постраждалого військового звернулися до нашого видання з проханням розголосу даної справи, адже бояться, що дана бійка залишиться без уваги з боку поліції. Крім цього повідомили, що у супермаркеті АТБ їм відмовили надати відеоматеріали з камер спостереження.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
ромаріо

Правильно робив Адольф Алоізович - спалюючи цю чуму в газових печах. Непогано було б повторити.

С
Сашови

То и Атілла привів в Европу з мадяр, шо хорвати із закарпаття втікали аж до Балкан))

1
123

Шановне товариство, я вже писав і просив звернути увагу на будівлю, де розташована державна нотаріальна контрора. ці же мешканці Берегово- ромської национальності, зробили з ціє їбудівлі туалет. ходять туди як у себе у дворі. Не можливо зайти в ту будівлю так воняє. Я би взяв в аренду і привів у порядок- було би чисто і був би порядок. Прошу довести до керівництва міста Берегово

М
Маша

Наші менти нічого не будуть робити.Бо вони лиш штрафувати за маски знають.

Ш
Шурік

Не підскажите, як пройти ветерану АТО в ДВІ ГОДИНИ НОЧІ у бібліотеку за книгою, в скляному перепльоті, кількістю сторінок не менше 40?

Ф
фігєс

Циган треба вже давно на місто поставити

С
Саша

ЦЫНАНЕ - ЭТО НЕ национальность, ЭТО НАРОДНОСТЬ. Цыгане — одна из самых многочисленных народностей в Европе индийского происхождения. В настоящее время помимо европейских стран они проживают в Северной Африке, Северной и Южной Америке, Австралии. Цыганская народность сложилась после того, как предки цыган покинули Индию в конце I тысячелетия нашей эры.

Б
Берегівчанин

Короче, мусора бездіють, тому потрібно починати єбошити циган (старих, дітей, всіх), а потім вже починати палити табір

Читайте також