У Берегові підприємці вимагають відкрити речовий ринок

6
9

Про це журналісту Mukachevo.net повідомив один із депутатів Берегівської міської ради.

Зокрема підприємці звернулися до міського голови Золтана Бабяка відкрити речовий ринок у Берегові у зв'язку із послабенням карантиних умов в Україні. Люди вже третій місяць знаходяться без роботи і вони вважають, що вже доста насиділися вдома.

Своє обурення підприємці принесли і у міську раду. Там, зустріч із міським головою проходила близько години. Після дуже бурхливого обговорення у місті одразу ж зібрали спеціальну комісію, яка засідає у ці хвилини.

Наразі вже відомо, що скоріш за все підприємці свого домоглися і речовий ринок відкриють із дотриманням карантинних умов, адже за таке рішення готові проголосувати більшість членів комісії, - повідомляє депутат міської ради.

Коментарі

С
Степан

Дуде шкода, що власники ринків маніпулюють настроями громадян лише для того, щоб заробити гроші. Всі розуміють, що належних умов торгівлі дотриматись не можливо. Пропозиція скасуйте на найближчі два місяці орендну плату за торгові місця хай підприємці розкрутяться. Забезпечте доступні дез. засоби, а не нікому не потрібне формальне вимірювання температури.

Ю
ю

Задрали в цим лоховiрусом !!! Де трупи , маму вашу , брехачi -капiталiшти!!!

V
Volodymyr

Нич, не одкривати!!!НацГвардію і армію ввести в Берегово і розстрілювати всіх хто ходить без масок, або носить їх на бороді

ДЛ
До льоні

А прізвища слабО озвучити? Не наговорюйте на людей, просто аби потриндіти..

G
Gobi

Мусор Кантор буде кришовать торшашів

А
Алла

Про яке дотримання карантинних норм говорять? Хто їх дотримуєся? На базарах, в супермаркетах? Ніде.

Л
Льоня

Посадові особи БМР вимагали та отримали пару вонячих штрімфлів за сприяння у вирішенні питання щодо функціонування речового ринку!

ДЖ
До Жебрака

Якщо тобі не нужні ,та заткай свій писок і радуйся жизні.

Ж
Жебрак

А Кому ваші Вонячі вещі Нужні Жеброто!!!?

Читайте також