У Берегові повідомляють про зростання злочинності серед ромського населення

16
13

У соціальних мережах повідомляють про масові бійки та крадіжки мобільних телефонів.

Історія Софії Кібчик сталася посеред білого дня. На одній із центральних вулиць міста до дівчини підійшла група з чотирьох осіб ромської національності. дівчину почали смикати та кричати на неї.

Рік назад дівчина вже була жертвою ромів у Берегові. Згадує, як підлітки ромської національності вирвали з рук мобільний телефон і втекли. Тоді ж смартфон дівчині повернула вже поліція.

Як стало відомо журналісту "Mukachevo.net" із власних джерел у правоохоронних органах за останній місяць у місті значно виросла криміногенна ситуація серед ромського населення. Так, днями поблизу магазину "АТБ" група ромів вчинила масову бійку з двома чоловіками, які вийшли з магазину. У підсумку одна людина опинилася в лікарні з переломом щелепи.

Також бійки стали повсякденним життям у "Окремому хуторі". Відомо, що деякі депутати міської ради вже готують запити до правоохоронних органах стосовно посиленої уваги до ромського населення, адже ситуація може вийти із під контролю.

Нагадаємо, що в мережі показали, як живе ромське населення у берегівському "Окремому хуторі".

Коментарі

В
Василь

Знаєте краще зробити закон щоб не розплоджувалися не більше 2 дітей а якщо має більше то хай пред'являють документи про працевлаштування або хай платять за ту дитину взносом як в Китаї (не важливо як) тому що, гроші які надає держава ідуть на випивку а діти голі і босі бродять а якщо й одягнуті то у всякому лахмітті, шкода тих дітей бо і не писати і простої моралі не знають а чому? Бо батьки так вчать а вони потім теж так наживаються на своїх дітях.

М
Майдаун

Я видів русунів.

О
Отило

Обисьте их некивали, бо то национальноэ меньшенство! Гута би их побила

E
Ede

Поднимите руки те, которые в цыганских дворах кроме сабак и кошек и возможно лошадей видели какие-то другие домашние животные?

1
1

Ліпше би нацики не лізли у політику, а займалися асоціальними елементами.

Л
Ласло

Ай ромале,ай чавеле ! Нич поліціянти ромале не зроблять,який дурень буде рубати золоту курку,яке несе йому яйця.Кожен рятується,як може.

ОБ
Олег, Берегово

Щось дуже куцо подана інформація. Тут зібрані свідчень жінок, які потерпають від циганського свавілля у Берегові, і які не побоялися нарешті вголос заявити про це: http://beregovo.today/NewsOpen/id_news_531953

Б
блекі

а тепер подивіться з другого боку-суспільна користь від цієї касти. Фірми, що виготовляють, встановлюють сигналізації, відеокамери, замки, двері, ворота мають роботу. Також дають роботу поліції, адвокатам, суддям, в'язницям, судовим виконавцям, соціальним працівникам. Також тримають у тонусі усіх гпомадян, щоб не спали у маршрутках, на ринках. Роботу мають ломбарди, інфекційні, травматологічні, стоматологічні відділення. Після цього, цих працедавців ще щось хочете сказати? Забув про вибори, яких прекрасних мерів, депутатів нам обирають.

АТ
Андраш таксі

Не кивайте їх то голоса Золтана на осінніх виборах

Р
Ромали

Нам пох поки нас кришуэ мент Кантор на зеленому сітроені,будемо вас білих грабувати і носити у ломбард,а грощі в апарати грати.

Ю
ю

сів категорії люди демократію не мош, бо як каже наша прикащка, пусти пса под стіл, а він ноги на стіл. Треба їхнього барона попередити, бо кіть поліція че не зробить, будуть робити люди. Бо даже при сересере, люди бульдозерами курокрадів виховували, лупили ги гаманів. Ті ,пару сотень трудяг не в рахунок, молодці, а інше- це ракова пухлина, яку треба лікувати

В
Ветеринар

Укорошовати усіх як собак бездомних

Г
Гейзо

Пацкуннячу отрову пiдарам давати,а не детскi.Се гнойний вонячий чиряк.

Читайте також