У Берегові правоохоронці проводять рейди з виявлення "дітей-жебраків" (ФОТО)

18
3

Правоохоронці спільно з соціальними службами, поліцейські систематично проводять рейди з виявлення фактів жебракування серед неповнолітніх.

В поліції Закарпаття розповідають, що під час одного з рейдів правоохоронці виявили хлопчика, який блукав вулицями, випрошуючи гроші в перехожих.

Ювенали поспілкувалися з дитиною, з’ясували, де вона проживає, відвели її додому та провели профілактичну бесіду з матір’ю.

Також поліцейські провели роз'яснювальну роботу на цю тему в Окремому хуторі. Ювенали пояснили батькам про неприпустимість змушування дітей до жебракування, наголосили на рівні небезпеки, на яку дорослі наражають своїх дітей, просто відпускаючи їх з дому без нагляду.

"Якщо помітили дитину-прохача, не ігноруйте її, поцікавтеся, з яких причин вона це робить і хто до цього причетний", — зазначають в ГУ НП в Закарпатській області.

Правоохоронці додають, що якщо помітили дитину-прохача, слід звернутися безпосередньо до працівників поліції або за номером "102". Обов'язково зафіксувати на фото чи відео інцидент для полегшення ідентифікації батьків чи опікунів, які несуть відповідальність за цих дітей.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДГ
Дмитрий Губерниев

Мужчинам нужно мало, но от многих, а женщинам много, но от несуществующих.

X
xxx

Это реально КОСМОС! Теперь что бы по трахаться не надо париться, зашел на сайт, выбрал девку, предложил и всё, ищите место и время. Без денег, без отношений, все бесплатно и анонимно, вот сайт ----- https://s4.lv/lacky

С
Сват

В Берегові коло Барви круглосуточно жебрають циганчата. «Дядя дай пару капеєк»

Читайте також