У Берегові правоохоронці затримали ймовірних злочинців з масками та рукавичками (ФОТО)

5
6

Автомобіль «Дейво Ланос», якого раніше бачили на місці злочину, берегівські правоохоронці зупинили 9 грудня на вулиці Мужайській.

Як повідомляють у Берегівському відділі поліції, під час перевірки автівки, правоохоронці встановили, що водій та пасажир зупиненого авто причетні до злочину.

Працівники сектору реагування патрульної поліції, які зупинили авто, на місце поджії викликалм слідчо-оперативну групу.

Так, під час огляду автомобіля при свідках, в салоні виявлено верхній одяг, де в кишені були грошові кошти купюрами номіналом «1», «2», «5», «10», «20», «50» та «100» гривень на загальну суму 4745.00 грн, під переднім правим сидінням металеву «фомку», на задньому сидінні чорні шерстяні рукавички, шапку та карнавальну маску чорного кольору.

Затриманий втомобіль правоохоронці вилучили та помістили на спецмайданчик Берегівського ВП.

Наразі у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 КК України. Проводиться досудове розслідування.



Коментарі

У
Україна

Село Мужієво, значить і вулицю слід називати Мужіївською. Чи село Мужаєво ? ГрамотЄЇ

С
Справедливий

А ще у нас є "тюліпан" замість тюльпан, "люміній" замість алюміній, "масандра" замість мансарда, "колідор" замість коридор, "коклета" замість котлета ..... Такі і навчилися від своїх і вчать вже малих своїх. Регрес.... Правильно - МУЖІЇВСЬКА

Р
Роман

У Берегові є вул. Мужайська, так хай цей нижній писака не вийо...ється

AV
Anti Viktor

обосикати сих крадачів кончиних

ДН
до нижнього

До нижнього писаки, лмше писати щоб писати, то немає сенсу. бо у Берегові є вулиця Мужайська і там знаходиться дурдом де і місце таким як ви...

ДД
до дебілів з нет

в Берегові немає вул. Мужайської, є вулиця Мужіївська.

Читайте також