У Берегові пройде міжнародний фестиваль джазу

18
4

До Закарпаття приїдуть найкращі джаз-музиканти чотирьох європейських країн.

3 та 4 вересня у Берегові в амфітеатрі пройде Міжнародний джазовий фестиваль.

Організатори фестивалю – консульство Угорщини в місті Берегово разом з Берегівською громадою та Генеральними консульствами Чехії, Польщі та Словаччини. Про це повідомляює Tv21 Унгвар.

На першому Міжнародному джазовому фестивалі Вішеградської групи виступить п’ять джазових гуртів. До Закарпаття приїдуть найкращі джаз-музиканти чотирьох європейських країн. На сцену вийдуть: чеський «Райношек бенд», ужгородський «Пап-джаз-квартет», польський музикант Пйотр Вилезол, словацьке «АМС Тріо» та угорське тріо Петера Шаріка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
нижньому

строять біговий стадіон - коли щи його построять. А турніків із бруссями по місту Берегово - дійсно дуже мало. І ніхто не буде ходити 5 км на оновленийтстадіон Мебельщик із іншого краю міста щоб підтягнутися два рази - турнік і брусся мають бути в кожному мікрорайоні - при цьому по-декілька і у вільному доступі. На Берегово для початку треба хоча б 5-6 таких майданчиків. Ще раз - не займайтеся обманом: візьміть приклад з Мукачева - там декілька десятків таких дитячо-спортивних майданчиків є, а на черзі - ще декілька десятків. Місто номер 1 в області в цьому плані на сьогодні - однозначно Мукачево. Біла зависть бере мешканців інших райцентрів, коли дивишся на динаміку Мукачева за останні 15 -20 років - таке враження, що це окрема міні-краіна в краіні.

Д
Джазкритик

Найкращий джаз останній раз можна було почути у Львові в 2012 році . Дайяна Рівз - оскароносна джазова виконавиця . А це так , для гопоти .

ІВ
Іван Васильович

джаз то супер! у Берегові усе файну музику грали) Нижньому слпакови- открий очі , на старому стадіоні ти строять цілий спорткомплекс, обись лим беровав бігати та пудтяговати))

Б
Берегівчанин

Фестиваль джазу, чемпіонат Європи з Покеру, фестиваль Вина... - Лиш би знайти привід, де можна роздерибатинити бюджетні кошти. А меру Золтану Бабяку не ганьба, що на 30-ти тисячне місто немає жодного загальнодоступного спортивного майданчику (турніки, брусся, драбина): останній нещодавно повністю зрізали на території школи №2, огородивши її, і зараз мешканцям міста навіть ніде спортом займатися. До речі в Ужгороді мер Андріїв теж не спішить розбудовувати загальнодоступну спортивну інфраструктуру - на правому березі Ужа є тільки один загальнодоступний майданчик - на набережній біля будинку Піонерів. Беріть в цьому плані приклад з Мукачева - де мерія массово відкриває дитячо-спортивні майданчики по всьому місту, розуміючи, що краще зайняти молодь там, ніж вона сама займеться наркотою та криміналітетом.

Читайте також