У Берегові шукають водія, який врізався у паркан та втік з місця пригоди (ВІДЕО)

11
3

Відповідне звернення опублікував на своїй сторінці у "Фейсбук" міський голова Золтан Бабяк.

11 грудня близько півночі біля пошти авто врізалося у паркан біля пам'ятника Богородиці та одразу ж зникло з місця події. Таким чином водій автівки здійснив правопорушння на дорозі та наніс шкоду міському майну. Відповідну заяву вже направлено у поліцію.

Просимо допомогти нам ідентифікувати автівку та водія, щоби притягти його до відповідальності. Пишіть коментарі, повідомлення, або інформуйте на колл-центр міської ради: моб. 0979990200, а зі стац. телефону - короткий номер 105 та 4-27-19 (пн-чт з 8.30 до 18.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00), у пт. - з 8.30 до 14.30 (без перерви на обід).


Коментарі

А
Альгердас

А кто и куда утикав? Машинка ехала по делам. Маленький занос на льду, заезд на паркан, задний ход, осторожная езда по обочине и дальше по делам! Чё не так то? А чё делать искателям машины - уже сказали!

З
Закарпатець

СЛІПИЙ видить на відео що то є ЛЕД а не дорога!!! Ви придурки скажіть мудаку - міському голові Золтан Бабяк, який бачив в інтернеті прогноз погоди ЗНАВ що буде дощ при МІНУСОВІЙ погоді та мав підсипати автошлях чи піском чи сіллю!!!

Ч
Читач

Стальний дейво сенс или ланос.за рулем полюбому баба.менти если захотят найдут

Читайте також