У Берегові також розпочалася мобілізація - призивають чоловіків від 20 до 55 років

19
0

Згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА "Про заходи щодо часткової ілізації" від 28.07.2014 №222 та на виконання Указу Президента України від 21.07.2014 №1595-VIІ у Закарпатській області почалася чергова хвиля мобілізації.

Зокрема у місті Берегово з понеділка, 28 липня почалося оповіщення громадян, які призиваються на військову службу. Їм вручатимуть повістки та чекатимуть в Берегівському військкоматі за адресою м. Берегово, пл. Героїв, 8.

Як повідомляють у військкоматі, підлягають мобілізації військовозобов’язані, які проходили раніше військову службу і отримали військову спеціальність віком від 20 до 55 років. Кількість мобілізованих визначається відповідно до окремого наряду.

Також відбувається залучення транспортних засобів підприємств, установ та організацій усіх форм власності згідно з розподілом техніки, яка підлягає залученню у період проведення часткової мобілізації у Берегові. Забезпечення виконання заходів часткової мобілізації згідно з законами України покладається на органи місцевого самоврядування.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також