У Берегові термальний пляж на місці смітника (ФОТО)

14
1

У Берегові ціна на термальну воду дорожча, ніж у Ніредьгазі.

На базі комплексу "Пачірта" ("Жайворонок") у Берегові декілька тижнів тому відкрили новий відкритий пляж із термальною водою. Нагадаємо, що минулого року на відкриття закритого термального басейну у стилі римських купалень приїхало майже все керівництво області - на чолі з Олександром Ледидою, Іваном Бушко та Андрієм Сербайло. Цього разу про подію навіть не повідомили пресу.

Пляж, обкладений плиткою замість піску, розмістився на місці колишнього смітника. Тепер тут все чисто та охайно, всюди квіти. Включає в себе два басейни з термальною водою, лежаки та парасольки від сонця у вигляді солом’яних "грибків", роздягальні. Керівництво комплексу каже, що у майбутньому планують розширюватися далі - адже поруч ціле порожнє поле. Все залежить від кількості відпочиваючих.

Слід сказати, що вхід до пляжу та критого басейну недешевий - він складає 100 гривень для дорослих та 50 грн. для дітей на день. Це дорожче, ніж у термальному комплексі з аквапарком "Акваріус" у Ніредьгазі (Угорщина), що за 80 кілометрів від Берегова. Там квиток коштує 2.200 форинтів (близько 80 гривень), для пільгових категорій населення (дітей до 6 років, студентів та пенсіонерів) та мешканців міста 1.700-1.800 форинтів. 

Змінилася цінова політика і на відомому термальному басейні УСБ «Закарпаття». Тепер оплата тут погодинна – на руку клієнтам одягають спеціальний кольоровий браслет із номером. Година купання коштує 30 гривень, дві години – 40 гривень, три – 60 гривень. 

Коментарі

В
вуйко

а може наші громадяни-пенсіонери більш заможні як в Угорщині, бо у нас і продукти дорожчі?

Читайте також