У Берегові відкрилася унікальна пекарня “Ваш Лаваш” (ФОТО)

71
12

Великий асортимент випічки, свіжий хліб та багато ще смачного чекають на свого покупця кожного дня.

“Ваш Лаваш” – це унікальний гастрономічний проєкт, який поєднує в собі асортимент різних кухонь Середньої Азії та Грузії.

Асортимент

Якщо ж Вам захотілося спробувати Хачапурі, або ж Люля-кебаб, то вже не треба планувати поїздку до Грузії, чи Туреччини. Тепер це можна зробити у Берегові. Пекарня “Ваш Лаваш” має дуже великий асортимент страв.

Від гострої кавказької страви і до смачного солодкого десерту в одному закладі. Тут і Кубдарі, Гурулі, Самса, Лаваш, Катамі тощо. Все це наразі для деяких місцевих жителів просто набір звуків, але ж насправді це дуже смачно.

Для зручності крім смачної кухні у закладі можна випити холодного лимонаду, або ж філіжанку ароматної кави.



Якість

Такого у Берегові також ще не бачили, адже продукція готується на місці, а роблять це за великим панорамним вікном. Тобто місцеві жителі та туристи можуть на власні очі бачити як готується продукція.

Це означає, що Вам не вдасться купити вчорашню хлібо-булочну продукцію, адже "хлопці за вікном" її приготують на ваших очах.

Крім цього це зроблять на натуральному тісті без зайвих додатків, яке також не привозять звідкись, а роблять на місці, а це означає, що за знак якості "Ваш Лаваш" відповідає.



А що це таке?

Якщо зайти у пекарню ви побачити цікаву конструкцію на внутрішні стінки якого повари ліплять тісто. Одразу ж задається питання: А що це таке? А це Тандир. Піч, яка використовується насамперед для випікання тонкого хлібу та лавашів, яку використовують на Кавказі та в Середній Азії.

Принцип дії тандиру полягає в тому, що матеріал з якої виготовляються такі печі, протягом години-півтори добре розігріваються за допомогою дров, які ми спалюємо в середині печі.

Після того як дрова згоріли, забирається вугілля. Підготувавши піч до приготування їжі, треба пересвідчитись чи тандир готовий до застосування.

А роблять це кинувши невелику кількість муки на бічні стінки печі. Якщо вона пригоріла, то піч занадто гаряча, якщо ні, то можемо сміло запікати м'ясо, рибу та борошняні страви.



Ціни

Якщо ж говорити про хліб, то він тут точно найдешевший у місці. Буханку хліба тут можна буде придбати за 10 гривень.

Що ж стосується і інших смаколиків, то ціни тут також привітні. До прикладу за Хачапурі-мегрулі треба викласти 23 гривні, а Люля-кебаб буде коштувати - 27 гривень.

Також у меню присутні і різні види шашлику. Шашлик сацебелі коштує - 27 гривень, а шашлик часниковий - 25.

Зокрема усі вироби мають приємну ціну, а цінник із написом 30 чи більше ви просто у пекарні "Ваш Лаваш" не знайдете.



Як знайти

Пекарня "Ваш Лаваш" розташовано у самісінькому центрі міста Берегово, що викликає лише зручності для бажаючих купити смачну випічку, адже нею можна посмакувати прямо у центральному парку Героїв.

Адреса у пекарні також проста: місто Берегово, площа Героїв, 4. Крім цього із закладом можна зв'язатися за телефоном: 099 320 78 88.

Працює заглад з 8:00 до 19:00 за к.ч.

Поспішайте, адже свіжа продукція від "Ваш Лаваш" чекає саме на Вас!



Коментарі

З
Закарпатець

На другий день після відкриття - вонь така стояла з того закладу, наче на базарі - де пиріжки жарять. Тандир - єлектричний, а не на дровах... Знайома після того, як покуштувала там хачапурі, мучалась від страшної печії! Шашлик - повне г...но.....

ЗА
Золтан Арпадович Шерегі

АДМІН !!!!! "Іван Пальо" і "До Івана Пальо" це є один бот (підор обоссаний), який влаштував тут "срач" для розпалювання національної ворожнечі. Кому це вигідно, зрозуміло і так - його жирному і при баблі коханцю, який його шпілить по ночам

ДВ
до вована

Pidoru є всяди, да не спорю таможники мадярські дуже хренові они нас не щитають за людей, відношення паршивоє.знаю шо кажу бо пересікаюся з ними три раз в місяць. Но є і нормальні. Я з тобов согласний, но повторюся ще раз gandonu є всюди, в любів нації.

ІП
Іван Пальо

Україна худо-бідно існує і буде існувати довго, а вас Європа поглине повністю. У вас уже пусті села, високі податки. Мадяри втікають як і українці. Але в Україні є потенціал, а Мадярщина свій потенціал використала, краще у вас уже не буде. І ще, не порівнюй Закарпаття з усією Україною. Ми глуха провінція, тут все буде тяжко.

ДІ
До івана

Років через 10-20 вас взагалі не буде , ви самі себе зничщите з своїм "унікальним розумом"

ДН
До низу

читай і ще раз читай ти тупий вот чого ми тут де ми і є

ІП
Іван Пальо

І то шо рускоязичні, то лупина. Була асиміляція 70-річна. Чи ти думаєш шо всі мадяроязичні це справжні мадяри, це такі самі асимільовані українці. Років через 10-20 будете щебетати на солов"їній.

ІП
Іван Пальо

21:14 Я згоден шо у нас недокраїна. Айбо ти мадяре сильно не бий себе у груди. Вчора тут була новина шо Мадярщина одна з найбідніших країх ЄС (друга чи третя ззаду). Даже будучи в ЄС ви в гузиці. Всі ваші доорги, школи, інвестиції дав вам ЄС. Без Брюселя ви 0.

ДІ
До Іван Пальо

Про походження окраїнських та і шумерів нема ніяких підтверженнь .....тільки русс слова.., 80% населення україни -це русскоязичне , да і весь уряд ...на жаль,,, Зараз знесе не дай Бог паводок Франківськ і Закарпатьє,, хто поможе ? ТІльки мадьярський етнос бо окраїна ваша імпотентна, що і показали ви за ваші 30 років господарювання, знищення нації,та країни взагалі ...Етнос виживе ..ну ви самі себе знищите. Ви вмієте цього робить... ви цим і горді !!! Просніться !!!

P
Peti

Через 3 місяці цей лалман закриється.

М
Моня

Іване но ти порівняв....а як думаш - пуп і піп то тоже майже єдно.

ІП
Іван Пальо

Узбецьке слово тандир і мадярське таньир (тарілка) - схожі слова, що ще раз підтверджує тюркську версію походження мадярського етносу.

Читайте також