У Берегові відмінили День вчителя

8
7

Освітянське свято перенесли на тиждень через відсутність міського голови.

Вчителі Берегова дізналися не надто приємну новину – традиційне святкування з нагоди Дня працівників освіти цього тижня не відбудеться.

Офіційна причина – відсутність міського голови Золтана Бабяка. Отже, концерт та інші святкові заходи перенесено на п’ятницю, 11 жовтня. Дирекція навчальних закладів подали цю інформацію з певним оптимізмом: мер дуже хоче особисто привітати педагогів! Але для багатьох вчителів така позиція не надто зрозуміла, адже втрачається сам настрій, дух свята. Таким чином можна і Новий рік перенести на більш зручний період…   

Натомість освітянам Берегівського району концерт та нагородження таки організували. Незважаючи на відсутність голови районної адміністрації Володимира Гулянича, який в цей час був на колегії ОДА. У великій залі «білого дому» провели святкову програму за участі танцювальних гуртів та окремих виконавців. В тому числі самих вчителів-музикантів.

Відбулося також нагородження з нагоди Дня працівника освіти. Голова Берегівської районної ради Юрій Кноблох вручив почесні грамоти від району, а депутат обласної ради Степан Медвідь - від керівництва області за підписом голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги.

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатець

Господи, цей Бабяк пуп землі чи шо? Мер міста не вміє (!) нормально державною мовою розмовляти, а тут свято переносять бо його нема... це ганьба... ганьбою вже стало те, шо святкування круглої дати міста перенесли на 4 місяці...бо були якісь там вибори мера... соромно!

З
Закарпатець

Господи, цей Бабяк пуп землі чи шо? Мер міста не вміє (!) нормально державною мовою розмовляти, а тут свято переносять бо його нема... це ганьба... ганьбою вже стало те, шо святкування круглої дати міста перенесли на 4 місяці...бо були якісь там вибори мера... соромно!

К
Катерина

Це люди немають чим занятися. Краще пізніше чим ніколи. Тепер погуляють, а на другу пятницю вже би і забули про них, а так іще й надругий тиждень будуть святкувати. Нічого поганого немає заступники то заступники а міський голова то зовсім інше.

Б
Береговчанин

Что касается ситуации в Берегово, то это действительно абсурд и показное неуважение. У мэра есть первый и другие замы, которые в его отсутствие обязаны выполнять представительские функции. Получается, что мэр поставил себя выше УЧИТЕЛЕЙ, и обязал их ПОДОЖДАТЬ его присутствия. Те, кто посоветовал мэру так себя вести в этом случае, провокаторы и просто неумные люди, к тому же и без совести.

ВJ
Відповідь JOSKE

Послушай, Йошка, тебя ведь тоже когда-то в школе учили? Скажи, когда ты последний раз поздравил с Новым годом, Рождеством, с 8 марта своего учителя, которая тебя грамоте обучила, и нервы свои на тебя гробила? При чём тут СССР, когда речь о том, чтобы ОДИН РАЗ в году вспомнить своих педагогов, и пожелать им здоровья и мужества, чтобы выживать в нашей стране.

У
Учень

Переносити свято немає права даже мер.Якщо він відсутній то є в нього кільканадцять "розумних" заступників.Деякі з них мають педагогічний досвід.Якщо він не може таке довірити ,то для чого вони йому взагалі.Одна справа ходити хизуватися перед жителями міста , а друга справа щось корисне зробити для них.На друге вони просто не здатні,хіба ще має довіру у людей Ляшко.

J
joska

VAM BI LEM PRAZNOVATI ,ROBITI TREBA. PRIDUMAJTE ISCHE DENY PRIBIRALYNIZI;DENY DVIRNIKA I T.D. ze vse perezhitki SSSR.

Читайте також