У Берегові відзначили Всесвітній день води творчими конкурсами (ФОТО)

12
0

З нагоди Всесвітнього дня води 22 березня 2013 року ТОВ «Водоканал Карпатвіз» організував у місті Берегово проведення ряду заходів, спрямованих на популяризацію важливості води, значення та необхідності її збереження та раціонального використання.

Серед учнів 7-11 класів відбувся фотоконкурс на тему: "Цінність водних ресурсів міста Берегово". Всього у фотоконкурсі взяло участь 30 учасників. Також було проведено конкурс віршів серед учнів навчальних закладів міста на тему: «Вода для життя». Всього були представлені вірші 19 учасників на українській, угорській, російській мовах.

Підведення підсумків конкурсів відбулося у приміщенні Районного центру культури і дозвілля. Переможці отримали цінні подарунки, які спонсорували Берегівська міська рада, Генеральне консульство Угорщини в Берегові, ЗАТ «Ніршийгвіз», Державне управлінню охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, ПП «Печора», ПП «Кун і Войтович», Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса в місті Берегово.

Директор товариства Йосип Галайда та голова оргкомітету Інеса Обедніна відвідали ЗОШ № 4, де розповіли про роботу водоканалу та про відзначення Всесвітнього дня води.

У абонентному відділі Товариства цього дня відбувся «День відкритих дверей». Жителі міста за допомогою пересувної лабораторії в цей день мали можливість здійснити аналізи проб води з власних криниць. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також