У Берегові все ж таки буде військова частина

52
24

У Берегові, що на Закарпатті, дислокуватиметься військова частина Десантно-штурмових військ ЗС України – 3-я батальйонна тактична група 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє Український мілітарний портал з посиланням на систему публічних закупівель Prozzoro, де напередодні було оголошено тендер на проєктно-вишукувальні роботи (інженерно-геологічні вишукування) по об’єкту: «Будівництво пункту постійної дислокації для розміщення військової частини А2582» у місті Берегове, Закарпатської області.

Роботи з проєктування буде проводити Державне підприємство Міністерства оборони України «Центральний проєктний інститут».

У лютому цього року військовослужбовці 48-ї інженерної бригади Командування Сил підтримки приводили у належний стан територію колишнього лікувально-трудового профілакторію (ЛТП) у Берегові, котрий було передано на баланс Міністерства оборони України.

Нагадаємо, що Mukachevo.net робило фоторепортаж про те, як виглядає колишня військова частина із середини.

Коментарі

7
777

Добре, бо мадяраси взагалі ох.ріли останнім часом.

БХ
Білий хорват

Але як тупих "русинох" корчіть от вч в Берегові. Вже пусралиса, бовутьса. Правду мавуть шо боятьса

0
0001

До 22,15. А щи хтівім ти повісти ош ууеее буеее мее тото йоу боу вать всpaть хосен мосен палинка штрімфля хаща рубати пак сяк ціганяк боло боло ипен дрипен йой докус ня погребло но нич завтра продовжу сам з собов ся вадити

0
0001

До 22.15. Ги ги то деся так смівуть. Лягай спати бо рано корови нікому буде пасти

0
0001

Перебачте ош докус удурів . Сам з собов ся ваджю. Не вживайте таблетки з паленков ге я

0
0001

До 21.52 До мене типир доперло . Ти уже із псіхушки пишеш, доктори заспали не, дали ти упити таблетки

0
0001

Ги ги я штось замного паленки вдув а пак щи й первітином ся закинув типирька я став малфов у повній жопі ,думаю ош не довго ми ся лишило но нич хоть покайфую докіть берую.

0
0001

До 19.25. Ти малфо дурна обкурена,із за таких ги ти ,типир нами кирувуть жиди ,армяни грузини ,война ,економіка в жопі ,но я думаву ош вам ся недовго лишило ,наслаждайся докі мош

Р
Рем

Треба щоб наша армія повиганяла всяку русинську нечисть, яка 30 років наш Край нищить. Всіх цих вонячих ратушняків, блюків, сидорів, кеменяшів і іншу вcpycнацьку погань треба гнати в шию куди подалі.

0
0001

Я не кацап а тупорогий пудпалинковий русун-лісокрад, запам'ятай 19.07 раз і назавжди.

0
0001

До 19.07.перестань нюхати всякоє гавно . Бо скоро по псіхушці бедеш бігати із словами кацап,кацап кацап кацап кацап

Р
Рем

Най iде ця паразитична банда у вонячiй, армiйськiй формi вiдвойовувати Крым ! Задрала ця Госдеп полiтика для бедных неучiв в пiсраних шароварах !

В
Ванга

майже треба нам карпаторусинам ушитку водку і вино упити оби никому не досталося

В
Ванга

мацкалі не таку алко-закалку мали, як хохлозлидні, та й 90% з них ся у Берегсазі спивало, а окрйинські вояки на шаровому винові будуть ся по Верці валяти, а качки їм будуть у гузицях шолопатися.Небойові втрати будуть векші, гі по Данецку

Д1
до 18:25

Ти не висловив свою думку, а пропердів тут якусь п'яну кацапорусинську срань.

0
0001

До недоправленого 14.55. Я висловив свою думку, який із них толк кіть їхні бронемашини не можуть виїхати на береговський міст а нах....й посилай своїх родичів,уй....цю , ти майже єден із них

Г
Гукан

Смело товарищи в ногу. Враг не пройдет.

Д1
до 13:37

Ну то якого хepа ти тут сидиш, п'янь пудрусинська? Пшов нах..й в свій Усть-Пердюйськ, алкаш!

0
0001

Толку із тих алкоголіків ниякого ниє,лем гроші навітер

Б
баламут

Це краще , чим завод вадь фабрику даку там запустити. Хоч є на Щось державні гроші покільтувати. Механізований батальон з Мукачева на бронемашинах доїде до Берегова за 40 хвил.( це аж цілих 20 км). Більше військових там частин , то менше для Держави розходів коштів( аксіома)

Ч
читач

Це ДОБРА Новина-бо Люба Держава САМА ВИРІШУЄ Шо Де іЯк Розміщувати свої Сили Оборони ТаБуде НеВеличка В/Часть А хоч і до 300солдат раз Батальон То Десь так-і ЦЕ Теж ТРЕБА для Держави-ЩЕ ПОЗИТИВ -коло того і Цивільні Люди БУДУТЬ МАТИ РОБОТУ-Медики Психологи Столяри СанТехніки Єлектрики і прочі- ТакШо ЦЕ-ДОБРЕ

Н
Невже

Шкода шо без війни не додумалися.

НБ
Нейлон Бор

есе всьо правильно, же пункт дислокації начали з організації восстановлення ЛТП, бо каждий вояк, шо служив ці буде служити в Берегсазі, в кінцевому рахунку мусить пройти через атот невідємний підрозділ Міністерства оборони України.Какая ж песня без бояна?

МН
Мадяри не люди, форінти не гроші

Зараз у модьоро-пондьоло буде бомбити анус????

Читайте також