У Берегові встановили незрозумілу піраміду з ліхтарів та лева (ФОТО)

31
14

Напроти будівлі районної адміністрації у парку Будапешт в Берегові нещодавно з'явилася металева конструкція, яка нагадує піраміду з ліхтарів і виконує також роль квітника. Завершує композицію очевидно золотий лев, символ міста.

Скоріш за все цей "пам’ятник" левові приурочили до 950-річчя з дня заснування Берегова, який святкуватимуть в кінці вересня. Однак реалізація його - поза межами будь-якого смаку. Звісно у парку тепер в темну пору доби стало світліше, це мабуть єдиний плюс споруди.  Прикро бачити, коли місто, яке славиться своїм старовинними архітектурними пам’ятками можуть за мить зіпсувати отакими "витворами". Хоча хто знає – можливо берегів чанам він припав до смаку? 

Коментарі

Я
Я

Щоб Ви усі знали: памятник будували не з коштів "платників подітків" - в перше. По друге, ми бачили парк перед і після, і є різниця. Тепер порядок, чистота, квіти. Ні, усім не припав до смаку, а інші що будували? Де ці споруди?

О
Осень

похож на герб Красноярска

Е
Еколог

ліпше би вазу з чічками замість того пуделя поклали , було би набагато краще іван іванович іноді краще жувати

А
Агнесса

Про які смаки може йти мова.Хто з тих чиновників які "служать" напроти можуть мати якісь естетичні навики.Там або старі пердуни або продвинуті ригіонали.Завал!!!

Ф
ФЕРКО

Кич, а по-нашему - безвкусица.

С
скульптор

чому тот стрижений пудєль, тіпа символ города, перед дерями райради, то навірно лиш накоксований дюріко знає)

К
камиш-каменяш

Адміну ви щось пропали з теми про дві ділянки які прокуратура повернула в Мукачеві то кому вони були виділені

С?
схожий ?

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jerusalem_emblem.svg?uselang=ru

В
вуйко

от якби ви ще написали скільки тисяч гривень платників податків використано із бюджету на цей "шедевр"- було б ще веселіше

ІІ
Іван Іванович

От красені! Я звичайно теж не дуже грамотний, але читаю останнє речення. "Хоча хто знає – можливо берегів чанам він припав до смаку?" Скажіть шановні журналісти, що означає слово "чанам"? Чи то може ви про Лумшори думаєте? Вам би тільки критикувати когось самі писати навчіться грамотно, це ж ваша робота.

7
777

Смак та стиль тепер диктують гроші, а професіонали залишилися в минулому. За що боролися - на те й напоролися! Найцікавіше... ще попереду.

Н
Неймар

Партія Регіонів хоть щось дарить)від Нашої України що лишилось?

M
McMurphy

Ще забули дописати що то подарок від пвртії регіонів!!!!!

ПБ
Пан Баклажан

"Нє, ну а чо? Людям нравітся." Туристи та й місцеві фоткаються на фоні цієї споруди. Композиція цілком в дусі сучасного мейнстріму. Яка країна - такі й шедеври.

Читайте також