У Берегові є школа, яка дала б фору школам Прип’яті (ФОТО)

49
16

Покинута будівля колишньої російської школи у Берегові наводить на моторошні асоціації.

Двір у насадженнях, розбиті вікна, покинуті речі, поламані парти та залишки шкільного приладдя. Ні. Це не школа у Прип’яті після екологічної катастрофи, а будівля колишньої загально-освітньої школи №2 у місті Берегово.

Фотографії у мережу виклав користувач «Фейсбук» Євгеній Шакуров. Школа, яка вже не функціонує декілька років нагадує школи у Прип’яті. Ще декілька років назад ходили чутки, що цю будівлю передадуть угорцям за для розміщення там гуртожитку для учнів Закарпатського угорського інституту. Також були новини і про спортивну академію у Берегові. Наразі відомо, що будівлю все ж таки передадуть ЗУІ під будівництво там коледжу.


Коментарі

В
Василь

Ю ,місцевим " інтелектуалам" це тяжко зрозуміти.

Ю
ю

а владу ко обирає? мош намалювати пару процентів, но не 70. особливо місцеву. як кажуть мацкалі, нєчава на зєркала пєнять, колі рожа кріва.

В
Василь

01:40 Поц короставий ,ти чого розхрюкався?Господар помиїв тобі в корито не налив ,чи блохи ті заїдають?

Р
Роджер

Все, що роблять угорці, то вони роблять до себе...Аби потрапити на територію ЗУІ, то треба пройти три КПП...Більше перевірок ніж на кордоні...Для чого це було потрібно вже видно було на виборах...Думаю, що тепер угорці менше будуть вливати кошти, але.....Тут одна жінка нагадала про кухню для бідних....То вона хоч знає, що по тій кухні вже стільки перевірок було по відмиванню грошей? Що мер міста разом із Павлюком через кафе ОЛЕСЮ робить оборот угорських коштів і потім живуть на відкатах? Хто винен, що мер не звенув увагу на пусту колишню школу уваги тоді, коли вона не була у тому стані? Бо треба було розвалити, аби був повод казати, що українці нічого не роблять....Так от...Все, що робиться у місті, то відповідальність міського голови і міської влади...Був би господар, то вже знайшов б що там зробити...Берегово жжуть. Туристичне місто, яке вмирає о шостій годині, бо у місті нічого не робить....Навіть якимця Берегвертікал не робить і не вивозить сміття....

П
Путинодрочер

Васька - тупой, кацапский троль- провокатор

Ш
Шевченкопоц

Пся крев Василь...польський маструбатор,кефа шляхетна,тобі до мадяр як раком до Парижа,кізяк у тебе у голові,і жерти вариш на кізяках,польська хвойдо,кого ти учиш жити і чому?козу водити?!пустота шараварна...Добру справу?! ...уже 28 років добрі справи,у вас...геноциднику ти людоненависний...ти щи когось под поізд кидаєш?кому ти качаєш,іди крим верни шось продув,рембо...!гранти?!та ти жиєш на грантах МВФ,твоі потомки довжні будуть...У вас у генах розрушати,лиш одну калину,і одну хатину залишити...аби сосіду було,гірше...тварино.

В
Василь

00:03 сучко циганська ,а працювати ти не пробувала ? Чи краще сидіти на мадярських грантах і срати на Україну?Мадярони , зробить хоть одну добру справу ,візміться за копита і киньтеся під поїзд.

МВ
Маріанна Василівна

Складіть руки і помоліться що угорська влада допомагає на Закарпатті відбудовувати школи , дитсадки,амбулаторії, відкрили кухню для бездомних немічних людей, яким на кусок хліба не вистачає. Допомагають бідним сім'ям. Що зробила українська влада ??? Що вони дали людям? Люди жебракують, голодують, вмирають. Роботи немає, ціни захмарні, людей за бидлоту рахують. Медицина в г....і вибачте, довели людей до ніщети, безвиходності. Наша влада тільки красти може, знищувати, майбутнього немає . Це пропаща країна яку виморили,знищили олігархи і т.д.

В
Василь

21:50 закрий свій брудний писок,тупий мадяроне.

ДВ
До вукраїнця

Як ня навчили у мадяр ішколабо так і пишу

ДВ
До вукраiнця

Для початку навчись хохляцькiй грамотi, а не робиш 14 помилок в 3х реченнях, неук !!!

У
Українець

До не угорця-містом керує етнічний мадяр і не тільки мадяр, українцям не дає нічого розвивати. А реальні угорці залишки наше місто вже давно, залишився так званий електорат на вул. Робочій і окремий хутір. Для того щоб місто не перетворювалися на резервації слід іпершу чергу приймати рішення на користь його мешканців не поділяючи на види раси а особливо на бідних і дуже бідних.

В
Василь

Vajk, а може дурак ти? В Берегівському районі 75% шкіл мадярські і тільки 25% українські.Велика частина населення району зовсім не розуміє української мови.В прикордонній частині району Україна повністю відсутня.

V
Vajk.

Василь ти шо дурень?

В
Василь

В Берегово при владі мадярони.

НУ
Не угорець

Хтось може пояснити, чому українцям і українській владі нічого в Берегово не потрібно? Чому там все будує і відбудовує тільки Угорщина?

Читайте також