У Берегові заасфальтували дерева (ФОТОФАКТ)

16
28

Таке ноу-хау з'явилось на вулиці Добровольців.

Під час асфальтування тротуару підрядна організація заасфальтувала дерева. Місцеві мешканці кажуть, що це було зроблено навмисно, адже міська влада планувала ці дерева зрізати, а громада висловила своє заперечення.

Вже ця тема обговорюється і в мережі. На фотографіях видно, що дерева молоді і здорові.



Коментарі

В
Віталій

Наш любий мер із 30 днів у місяці 18-20 сидить у Будапешті, йому немає колі за всім слідкувати, ось його друзі Мельничин, Якимець, Галайда, Медве і роблять шо хотять.

П
Прозорро

А може меру Берегова треба перестати робити для своїх....Якимець по мусору!!! Мельничин по тротуарам!!!! Жодного тендера не оголошено по чесним торгам....Проекти розбиваються на декілька частин, аби не проводити тендери....Місто витрачає шалені гроші на проекти, які виконують наближені до мера люди.....Якщо перевірити, то огого скільки можна знайти....Піднімають ціни на мусор і воду, бо там його откатні друзя Якимець та Галайда....Корумповане кодло....Ніхто ще так у Берегові не крав, як цей от...

Ш
Шоні

Ольга,до того ж і веду,що мер винуватець бо він добровільно хотів бути обраним. Яку команду набрав,як проконтролювали ось і має Берегово сміх на весь Світ! А з усім іншим з вами згідний!

О
Ольга

Шоні, в міськраді дійсно дуже малий відсоток професійних працівників, якби не приймали на роботу по кумовству та по знайомству - була би інша картина, а людина, яка дійсно грамотна, просто не має можливості попасти на роботу в міськраду. Колись у місті працювало по 50 двірників, а тепер в комунгоспі 3 нещастя рахуються, і ми хочемо, щоб в місті був порядок? Дійсно, може Ви і праві в тому, що керівник має бути і газдою в хаті, і менеджером...

Ш
Шоні

Ольга,то вашому меру треба в пісочниці гратися!Що значить довіряє-не довіряє. Він не свататься! Є норми,законодавство.Хто приймав акт виконаних робіт від підрядника?Це мала робити посадова особа призначена мером.А раз особа або тупа або злочинець,то значить,що ваш мер не менеджер, не керівник бо не вміє підібрати команду професіоналів!

В
Водій

В чому ваш мер може розібратися якщо він вже 3 роки неможе розібратися з фурами.

ХД
Халь дулилля

Спорю, що Ольга - це секретутка мера тут вiдписуе.

Д
Дракон

Та оби коло мене так постелили асфальт, та завтра бим узяв болгарку, урізав файно коло дерев круг вать квадрат, пару цигол обкласти на клей, та й вся робота, а не туй ся вадити типир тиждінь! Білше нивкого нияких проблем ниє??? Ідіть по роботі най адде не лаву!

О
Ольга

Шоні, я вважаю, що кожний має виконувати свою роботу чесно, а не тяп-ляп, і мер, і асфальтоукладчик, і кожен із нас, і повірте, мер нашого міста не боїться критики і не пізніше, як завтра, я думаю він розбереться з цими халтурщиками, просто виходить так, що він довіряє людям, а вони роблять через ж..у

Ш
Шоні

Ольга,а чим по вашому має займатися мер!? Міський голова вибраний народом для господарювання у місті. Хто приймав роботу,не начальник комгоспу!?А комгосп до мера немає відношення!?Чи ви хочете покласти мера,як ідола і пилинки з нього здувати!?

1
1234

Но то чим треба думати,щоб асфальтувати дерева...я шоці....

ДГ
До Головного

Обґрунтуйте будь ласка Ваше твердження "Юрiй, ти не мужик.", яким чином Ви дійшли такого глибоко філософського умовиводу. В той же час я абсолютно погоджуюсь з пані Ольгою на 100 відсотків. І не тому, що я маю на меті когось захищати, а тому що набридло читати недолугі коментарі людей, які крім того щоб бачити всюди негатив і поливати один одного брудом не хочуть усвідомити власну не вихованість і дурість. І не бачу сенсу в подальшому спілкуванні з Вами, мені Вас дуже шкода.

О
Ольга

Шановні, при чому тут мер, невже він має стояти біля кожного горе-робітника і вчити, як треба асфальтувати? Біда, коли за роботу беруться невдахи, а мер має вислуховувати, виправляти і як завжди, бути крайнім у всіх бідах...

Г
Головний

Юрiй, ти не мужик.

Ю
Юрій

Да, та Ви як я бачу не чесні і боягузливі люди. Ви, будь ласка, дайте свій номер телефону, а не Вашого колеги. Я думаю якщо він довідається хто дав його номер телефону то тій особі буде не переливки. А якщо у Вас всіх є питання до мера, то навідайтесь до нього і розкажіть йому особисто що Вас турбує, а не ховайтесь за "ніками".

ДЮ
до Юрiя

ахахахаха Чоловiче, но ти з'їхав. То треба ж було так газувати з телефоном, а потiм обмяк як дiвчинка перед напором аххаха

М
Менджул

До Юрій : Ти попросив телефон , тобі його дали . І той хто дав тобі , йому як бачиш " не слабо " , а ти одразу зїхав .)))))) . Щодо дерев , не знаю які укази роздавав мер , но заасфальтувати дерева можуть лиш полудибіли , або стопроцентні дибіли , яким до цього часу вдавалося своє дибільство приховувати .

Ю
Юрій

Повірте я обов'язково Вам зателефоную, але не сьогодні, не хочу псувати єдиний вихідний день.

ДЮ
До Юрія

0509390796 чекаю

Ю
Юрій

З тобою все ясно, а писати тобі треба навчитися, бо в українській мові не має слова "необразований". І це ще питання хто з нас "колхозник" з не підтертим задом.

ДЮ
До Юрія

Спочатку навчись писати,а тоді і порозмовляємо

Ю
Юрій

А "слабо" написати свій номер мобільного телефону, я би з тобою поспілкувався на тему " необоазований".

.
.

Ясно що завтра поріжуть по кругу бо вже одне місце заграло шо по голові проїдуться тим асфальтом бо вже роздули проблему

ДЮ
До Юрія

Ти коли по великому сходиш, то одягнись а потім коли буде бумага то підтереш. Є технології і їх мають дотримуватись. Це не стовп бетонний, а дерево. Яке отримає непоправну шкоду. Виходячи з результату, цікаво буде лише тому хто їх хоче зрізати. Поребрик мав стояти там ще до того як почали ставити асфальт на вулиці. Ти такий же необразований як і ті колхозники що проводили дорожні роботи.

Ю
Юрій

Теж мені "сенсація століття"!!! Підрядник не встиг покласти поребрик навколо дерев, а асфальт залишався, в понеділок обріжуть асфальт навколо дерев, влаштують поребрик і буде Вам щастя. "Иван" та "Берегівчанин" лікуйтесь поки ще безкоштовно!!!

5
555

То нови украинськи технологии.ха

И
Иван

Напишіть громадою в прокуратуру. Хай притгнуть до відповідальності цю фірму і тих хто давав вказівку. Довести шо це хтось звище важко буде вле інші будуть думати як виконувати такі вказівки

Б
Берегівчанин

Баб'як навмисно це робить. Він неможе врегулювати питання з велико габаритними автомобілями тільки виставив знаки а людям немає куди подітись? В нашому місті вже майже все викупили угорці таке відчуття що він хоче місто злити їм!!!

Читайте також