У Берегові "Закарпаттяобленерго" масово вимикає світло боржникам

6
5

У Берегові почали масово відключати від електропостачання боржників, які не сплачували рахунки понад два місяці.

Сума боргу, важкий стан боржника та інші причини несплати ролі не грає - це може бути і 50 гривень. Працівники кажуть, що спочатку надсилали попередження про наслідки, а сьогодні вже приймають відповідні заходи. "Самі знаєте - у нас нове керівництво", - кажуть вони споживачам. 

Нагадаємо, що 23 листопада 2012 року було звільнено з посади генерального директора ПАТ "Закарпаттяобленерго" Василя Ковача у зв'язку з його власною заявою. Виконуючим обов'язки генерального директора тоді ж було призначено Віктора Петрова, який раніше працював першим заступником.

Також на початку минулого року Фонд державного майна України визнав ТОВ «Енергетична Україна ТВ» переможцем приватизаційного конкурсу з продажу 50% держпакету акцій ПАТ "Закарпаттяобленерго". ТОВ "Енергетична Україна ТВ" належить до російської "Лужніковської групи".

Варто також додати, що через планові ремонти електромережі та обладання, завтра у Берегові не працюватиме Консульство Угорщини.  

Коментарі

R
REM

Ви не праві. Боржників відключати треба! Але треба обмежувати і тих хто бере без міри електроенергію а плятить копійки. Та то не можливо зробити поки вони водять панібратство з начальниками РЕМів. Наше жлобство працює і з тим нічого не зробиш. Виїдуть як завжди на бідняках і середняках.

О
Олександр

Я ВЖЕ РАЗ ПИСАВ ЗА ТЕ ЯК КРАДУТЬ ЕЛЕКТРИКУ ВЛАСНИКИ ГОТЕЛІВ, ДЕ Є САУНИ НА ЄЛЕКТРИЦІ, ЧОМУ ІХ НЕ ПЕРЕВІРЯЮТЬ, ХАЙ ПОСТАВЛЯТЬ ЛІЧИЛЬНИКИ НА ВУЛИЦІ ЯК ЗРОБИЛИ ЦЕ ПО СЕЛАМ. І ТОДІ ЗРІВНЯЮТЬ ЗА КВАРТАЛ РІЗНИЦЮ, НА СКІЛЬКИ КРАДУТЬ В МІСЯЦЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ І НАЙ НЕ ЄБУТЬ ЛЮДЯМ МОЗГИ ЗА 50 ГРИВЕНЬ. ГОТЕЛЬ АПОЛОН МУКАЧЕВО ВУЛ.ПАРТИЗАНСЬКА, ГОТЕЛЬ АЛЬФА МУКАЧЕВО ВУЛ. ДЗЕРЖИНСЬКОГО, ПРОВІРЬТЕ СУКИ, ШО ОЧКО ЖМЕ???... ЧЕКАЮ СТАТЬЮ ДМИТРО ТУЖАНСЬКИЙ... УЖЕСЬТЕ ЗАКРИЛИ ГРАЛЬНІ ЗАКЛАДИ, ПІЛІГРИМ, КАФЕ МУКАЧЕВО, ЧИ ЩЕ ПРАЦЮЮТЬ?..ОБІЦЯЛИСЬТЕ ПРОВЕСТИ ВЛАСНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ... ЩОСЬ ВИ НЕХУЯ НЕ РІШАЄТЕ ЛЕМ МОЗГИ ЄБЕТЕ ІЗ СВОЙИМИ МІС 2013 ...

Ч
читач

Мне интересно знать на основание чего подняли цену на електричество.У меня електр. отопление если 2012 г. я платила за 1200 кв.385 грн. то в этом году целых 800 грн.Откуда такая цена?С цены 0,0912 грн. подняли до 0,96грн. И почему мы все молчим.До каких пор будут над нами издеваться.

Е
Електронік

Ага, при цьому свої люди не платять за світло й мають борги в тисячі гривень, які потім розкидають на "лошків". Так само як потрібні люди не платять за воду, купаються у власних басейнах задарь, а збитки водоканал розкидає на загальний тариф, хай лохи платять...

ВС
вася смузиков

это такой у них "бизнес" -отключить свет за 3 гривня долгу,затем включить за большие деньги,типичный бандитский развод.

Читайте також