У Берегові жінки депутатів продовжують паркуватися у пішохідній зоні (ФОТО)

14
7

Незважаючи на те, що за сприяння мерії нещодавно було встановлено знак, який забороняє автомобілям проїжджати у пішохідну зону в центрі Берегова, там продовжують паркуватися.

Насамперед це "круті" авто з іноземними номерними знаками.

"Мені тільки що передзвонили мешканці будинку, що виходить вікнами на площу Героїв, і повідомили про чергового порушника, - каже депутат міської ради Валерій Боровський. - Але ж я не міліція, у мене нема повноважень покарати і заборонити незаконне паркування. Тому порадив мешканцям звернутися до правоохоронців. Насправді ситуація просто парадоксальна - вже є знак про заборону в’їзду на площу, і все-одно люди не розуміють. Їх не лякають ні штрафи, ні осуд громади. Це питання знову підніматиму на сесії - потрібно щось вже з цим робити".

Автівки нині добираються до площі Героїв просто по берегівському Корзо (площа Кошута) - де ходять пішоходи, прогулюються мамочки з дітьми.

Мешканці викликали міліцію, але не дуже вірять у справедливість. Бо подібні випадки правоохоронці фіксують неохоче - майже всі власники автомобілів є відомими і місцевими "авторитетами". До того ж автівки часто мають іноземну реєстрацію, отже їх все-одно, що на них складають протокол в Україні.

"Це жінка Чоби, власника кафе "Сімбол", - кажуть жителі будинку. - Вона тут постійно паркується, мабуть переживає за свою машину. А ми переживаємо за наших дітей і за місто".

Довідка: Чаба Пейтер, депутат Закарпатської ради, фракція Демократичної спілки угорців України, власник виноробного підприємства "Котнар-М".  

Коментарі

ПЯ
Просто Я

Нерпа...

П4
пішоход 4

Може бідній ходити тяжко мішає їй хвороба "паркінсона " ліпше би ся возила не на машині а у колясці -інвалідній.Хамка!!!!

БГ
баба Галя

А колеса е пробували спустити на перший раз

П3
пішохід 3

Та то корова невошколована, їде за рульом та у носі риєся. Такий і Чобіка експедитор-водій. їм закони не писані та у ся родина така, і брат му із тими свойимидітьми невалошними

П2
пішохід 2

ну якщо одному(одній можна, то давайте всі будемо паркуватись в центрі міста. а по-друге, цій жіночці не завадить пару лишніх метрів пішки походити...

П2
Пішохід 2

В. Боровському немає чим зайнятися на сесії, як захищати мешканців від припаркованого автомобіля!!!!

П
Пішохід

Якщо у вас випав пакет з цвяхами,які ви несли з магазину,і випадково закотилися під всі чотири колеса цієї машини - це не буде злочином з пошкодження майна,а водію після декілька таких випадковостей буде наука.

Читайте також