У Берегові зменшують "лежачих поліцейських" (ФОТО)

11
1

Як повідомляють у мерії Берегова, біля будівлі школи №1 та гімназії по вулиці Стефаника пройшли ремонтні роботи по зменшенню висоти нових "лежачих поліцейських". Тепер "гасії швидкості" стали набагато ... нижчими.

Для чого це зроблено додатково не повідомляється. Можливо, аби найближчі будівлі не зазнавали шкідливих коливань через рух автомобілів.

Про те, що старі будинки та мости в Берегові руйнуються через бурхливий рух каміонів через центр міста відомо давно. І керівництво міста та області перед виборами обіцяло вирішити проблему вже до кінця року.

Мешканці міста вчергове звернулися з цього приводу і до нардепа Іштвана Гайдоша, який днями проводив прийом громадян. Народний депутат повідомив, що під час візиту Микола Азарова навесні цього року до Будапешту керівники урядів сусідніх країн домовилися про побудову об’їзної дороги навколо міста. Та додав, що стосовно цього питання вже кілька разів звертався до уряду, до відповідних служб нашої держави. Але, мабуть, марно...

Тому поки що в Берегові з рухом автомобілів борються іншими, досить оригінальними методами. 

Мукачево.net

Коментарі

Ч
Читач

Наскільки мені відомо люди з довколишніх будинків самі просили про перенесення лежачих міліцішт!!бо скаржилися шо ім мішає транспорт

Читайте також