У бюджеті Іршавщини знайшли "нікому не потрібні" 13 мільйонів

18
0

З обранням депутатів нового скликання керівництво ради Сухан С.В. та його заступник Добромільський П.П. взялися за аналіз виконання бюджету Іршавського району за 2010 рік. До роботи долучилися й депутати обласної ради від Іршавщини Балога П.І., Йовбак І.І. та Хохлов М.М.

Аналіз бюджету засвідчив, що у відділі освіти райдержадміністрації на кінець року виявлено надлишкових 13 млн. грн., які “мертвим вантажем” пролежали цілий рік на рахунках, хоча за них можна було фінансувати ремонт дахів, закупити вкрай необхідні для шкіл меблі, відкрити біля десяти додаткових дитсадкових груп. Протягом 2010 року у соціальну сферу району не вкладено жодної копійки.

У зв’язку з тим, що аналіз проводився під кінець бюджетного року і термін на використання коштів був коротким, депутатським корпусом прийнято рішення направити 6.22 млн. грн. на районну програму енергозбереження, тобто на заміну вікон у ЗОШ І-ІІІ ст., що у майбутньому дасть можливість зекономити кошти на енергоносіях та забезпечити дітей теплом. Активну участь у процесі розгляду цього питання взяли депутати Барна О.О., Василець В.Й., Клим І.Д., Завидняк І.І., Віраг В.І., Савко І.І., Фельцан Ю.І.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також