У БЮТ НАЗРІВАЄ РОЗКОЛ

25
3

В фракції Блоку Юлії Тимошенко не виключають, що деякі їхні колеги по фракції можуть стати перебіжчиками і підтримають політичних суперників.

"На сьогоднішній момент про розкол говорити не доводиться. Вчора в нас була фракція (засідання), фракція була в повному складі. Узагалі ж, я можу припустити, що хтось не витримає цього пресингу. Це досить важко", - сказала депутат від БЮТ Ольга Боднар журналістам.

"Ситуація, у якій опинилася Україна, дуже важка, тому, можливо, хтось з чоловіків утратив свої підтяжки і штани в них трошки спали. Але на сьогоднішній момент вони поки ще не декларують свій переляк", - відзначила депутат Українській правді.

Коментуючи повідомлення в ЗМІ про те, що нібито 17 депутатів від БЮТ знаходилися в штабі Віктора Януковича в день голосування 7 лютого, вона підкреслила, що "не користується плітками в бабусі на ослоні".

Коментарі

В
Валентина

Може вже досить сумн1вно1 боротьби? Бруду 1з сторони БЮТ було не м1ряно.Треба схаменутися 1 починати працювати, бо так д1стали сво1м окозамилюванням.Скоро повиздихаемо 1з-за цих ц1н. Пенс11 нав1ть на л1ки не вистачае.

Й
Йовжі

киби був Ратушняк у парламенті, то біти уже би пішли в ход, то точно

І
Ігор

А що важкого і який саме пресінг? Їх там що, бітами лупасять?

Читайте також