У Братиславі горів найвищий хмарочос Словаччини, який лише будується (ФОТО)

72
0

У середу вранці жителі Братислави спостерігали за пожежею на будівництві найвищого хмарочосу Словаччини, що поки що будується - Eurovea Tower. Зверху будівлі підіймався густий дим.

Занепокоєння, що пожежа виникла в самій будівлі, зникли після того, як пожежники повідомили, що це було загорання компресора та будівельного матеріалу.

Вогонь виник на 38-му поверсі на висоті 125 метрів, на місце прибули 27 вогнеборців із сімома одиницями пожежної техніки.

«Ранкова пожежа в Eurovea Tower не вплинула на конструкцію будівлі, це була пожежа технічного обладнання – компресора, який не витримав робочого тиску. Пожежу було ліквідовано силами пожежної охорони за короткий час». Це пояснив речник забудовника J&T Даніель Сухі.

«Пожежникам вдалося локалізувати пожежу за допомогою бетононасосу, в який запустили воду. Постраждалих немає», – повідомили у пожежній частині.

Eurovea Tower матиме 47 надземних поверхів і висоту 168 метрів (з вишкою до 212,5 м). Хмарочос вже на даний час є найвищою будівлею у Словаччині. Сусідній Panorama Towers, має 33 поверхи та висоту 112,2 метра.

Поки що незавершений будинок стоїть на набережній Дунаю біля мосту Аполлона і є частиною проекту Eurovea II, в рамках якого інвестор розширить торговий центр, житлові квартири та офіси, підземні автостоянки. Він також обіцяє розширити набережну Дунаю, збудує бульвар та інші громадські місця.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також