У Бучі відкрили меморіал жертвам російської окупації

77
4

Меморіал установили на вході до Бучанського міського парку.

У Бучі на Київщині відкрили меморіал в пам’ять про мешканців міста, яких російські військові вбили під час окупації. Про це повідомив міський голова Анатолій Федорук.

Він включає 501 табличку з іменами жертв російської агресії, яких вдалося ідентифікувати.

Окрім того, у парку провели концерт-реквієм «Об’єднані заради перемоги». Це перший такий захід ушанування загиблих у Бучанській громаді, каже Федорук.

«Це не можна забути і не можна пробачити (злочини росіян в Бучанській громаді – ред.). Тому ми продовжуємо нагадувати світу про військовий трибунал», – наголосив очільник міста.

Окупація Бучі протривала 33 дні після того, як російські військові потрапили до міста 27 лютого. Вже того дня ворожа ракета потрапила у житловий будинок і стало відомо про перших загиблих. 31 березня ЗСУ звільнили від росіян Бучу та всю Бучанську громаду на Київщині. За час окупації загарбники вбили й закатували сотні людей.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

.
...

Комент на 08:10 - це відоме русскоміровське х$єпутало з кодовим ім'ям Батерфляй, яке тут пасеться вже роки 4-5. Раніше часто писав під кликухою "Гукан", з початком повномасштабного вторгення, коли все було на премодерації, десь затихарився, а зараз знову приліз і підписується здебільшого набором букв типа Овчаррк, Выарывр, Роорывво і т.д. Рано чи пізно все одно буде відп..жжений і посаджений на пляшку, як і його запоребрикові сородичі.

*
*****

Першим приповз коментувати майбутній посібник рашистів. Сподіваємося, СБУ знайде цього ......, що хотів би отримати на шару квартиру на чужих кістках.

ДР
До редакції

Забаньте того ідіота, що написав попередній коментар, і передайте інформацію про нього в СБУ. Такі покидьки перші стають колаборантами.

О
Овчаррк

А в марiуполi побудували десятки багатоповерхiвок, садочки, школи, басейни, спортмайданчики, лiкарнi та видають безкоштовно ключi!

Читайте також