У Будапешті на "ярмарку дипломатів" продавали картини воїнів АТО і вина Закарпаття (ФОТО)

8
3

27 листопада в Будапешті пройшов благодійний дипломатичний ярмарок, у якому взяло участь десятки представників дипломатичних місій і міжнародних організацій, акредитованих у столиці Угорщини.

Особливістю цьогорічного стенду України були окрім сувенірів, картини, які написали українські військові, які брали участь у протидії російській агресії на сході нашої держави, а потім проходили курс реабілітації в місті Хайдусобосло.

Ще однією родзинкою стали кримські коньяки Сімферопольського заводу, виробництво яких на час тимчасової окупації Криму здійснюється у Дніпропетровській області. А також вина Закарпаття.

Ознайомитися з українським стендом прийшла дружина Президента Угорщини пані Аніта Герцег. Її зустріла Посол України в Угорщині Любов Непоп.

Дивіться також: В Угорщині на зимовий період запровадили безкоштовний теxогляд автомобіля

Коментарі

1
123

а сімфероополь це ще україна??? захід тому не може нас зрозуміти, чому ми і надалі, думаємо про окупованиу територію криму що вона наша? коньяки ц це окупована таериторія. зовсім не перевіряють що виставляють?

Р
Реаліст

Занадто багато піару за останній час, а конкретних результатів чи реалізованих проектів не бачимо. Танці, картини, флеш-моби, виступи перед студентами, зустрічі з діаспорою, покладання квітів до монументів це безперечно - гуд, але давайте вже конкретними, а не гуманітарними справами займатись.

5
55

кримські коньякі СІМФЕРОПОЛЬСКОГО заводу, вироблені на Марсі....де ми живемо..пацієнти дурдома при владі...непоп не дяк не монах...ідіотська протоукрія

Читайте також