У Будапешті пасажирів "забули" на ніч в аварійному потязі. Щоб врятуватися від спеки вони розбили вікно (ФОТО)

8
1

30 червня ввечері на залізничній станції Келеті в Будапешті на додаткову колію перемістили аварійний потяг, що мав вирушати до Цюріха і Мюнхена. Дивним чином у одному вагоні залишилися пасажири.

Через відсутність кондиціонера у вагоні повітря дуже сильно нагрілося, тому один з пасажирів розбив вікно, щоб покликати допомогу і не задихнутися, а пізніше інші пасажири відчинили двері за допомогою аварійної замка.

Як повідомляють в угорській державній залізничній компанії MAV, технічна несправність і спека спричинили поломку обладнання для енергопостачання. Потяг мав відправлятися о 20:40. Однак його затримали для ремонту. Те, що у вагоні залишилися пасажири, ніхто не перевірив.

У головному управлінні поліції Будапешта зазначили, що про затримку рейсу було повідомлено по гучномовцю на станції Келеті, а пасажирів попросили покинути вагони. Потяг було виведено зі станції близько 22:00 і знеструмили.

"Люди, які залишилися всередині, змогли вибратися, розбивши одне з вікон. Розпочато детальне розслідування", - повідомили у поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

АМ
Азіров Микила Янич

Не новина а просто бімба

Читайте також