У Будапешті поліція допомогла двом хлопчикам з України, яким стало зле

5
0

У неділю, 6 березня, BRFK (Головне управління поліції Будапешта) та партнери прийняли 3247 біженців (в тому числі 770 дітей) з України на вокзалах столиці Угорщини. Двом українським хлопчикам стало зле в одному з автобусів, і поліцейські викликали "швидку", щоб доставити їх до лікарні.

Подібних історій в Угорщині вже багато. Всі служби і громадські організації, просто люди працюють вдень і вночі, аби допомогти українцям. Так у Загоні, на кордоні з Україною, вже кілька разів вдалося з'єднати членів сімей, які втратили зв'язок один з одним.

Більшість українців, які змушені були залишити рідну домівку через російську агресію, подорожували в індивідуальному порядку або приїхали до родичів. Розміщення та перевезення 122 осіб, у тому числі 23 дітей, було забезпечено угорськими поліцейськими.

Наразі на залізничних вокзалах в Будапешті, куди прибувають біженці потягами з України, надають допомогу силами Головного управління поліції Будапешта та патрульних.

З метою їх забезпечення, транспортування та розміщення поліцейські перебувають у постійному контакті з працівниками Генеральної дирекції з ліквідації наслідків стихійних лих, Національного управління у справах іноземців, Угорською державною залізницею, Будапештського транспортного центру, Управління поліції Будапешта та організацій допомоги.

На залізничних вокзалах у Будапешті українців зустрічають волонтери, які пропонують їжу та безкоштовне житло.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також