У Будапешті знову може з'явитися площа Москви

32
7

Мер Будапешт Іштван Торлош повідомив, що у столиці Угорщини знову може з'явитися площа Москви, яку перейменували у 2011 році на площу Калмана Селля, який був прем'єр-міністром Угорщини на початку XX століття.

Однак площі вже не будуть змінювати назву, як цього вимагають соціалісти. А знайдуть іншу.

У п'ятницю представник соціалістичної партії Чаба Горват передав у мерію петицію, аби великому транспортному вузлу в Буді було повернуто попередню назву. За словами Горвата, угорці "в боргу перед пам'яттю 80000 радянських солдатів, які заплатили своїми життями, аби звільнити Будапешт від нацистської облоги під час Другої світової війни"

Натомість міський голова повідомив, що для того, аби прийняти остаточне рішення, він чекатиме візиту мера Москви у Будапешт, що має відбутися протягом наступних місяців. У ході візиту також планують домовитися, аби в Москві також з'явилася вулиця Будапешту.

Мукачево.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

2
2015

Жена Петра Порошенко покинула Киев вместе с детьми чартерным рейсом. В силовых структурах Украины началась самая настоящая паника. Кураторы СБУ и других ведомств в срочном порядке собраны на заседание, где будет обсуждаться план устранения нового Майдана. Также стало известно, что Порошенко за несчастных четыреста гривен готов проплачивать людей, которые и должны будут разгонять этот Майдан, но при этом они должны будут собрать еще и народ для подавления нового Майдана. Во вторник должен состоятся первый сбор тех людей, которые должны будут подавлять новый Майдан. Что касается супруги Порошенко, то она вместе с детьми со страхом в глазах уже покинула Киев экстренным чартом. По логике итак понятно, что скоро за Порошенко и его окружением придут с целью осуществления наказания за все дела, которые он натворил.

О
Олег

До xcvcx відчепися зі своєю рекламою вже скріз тільки про твою фішку читаю ,нікого то не цікавить і нахрен твій чувак здався комусь ?Маєте рекламні сайти там рекламуйте а не туй троліть

X
xcvcx

недавно наткнулся на новую фишку что помогла мне бросить курить за 2 дня, я был в шоке, потому что перед тем много чего перепробовал и не помогало. Вот кстати чувак пишет об этом в своем блоге - http://bezsig.2sms.ru

Д
Дюріко

Кібы у Будапешті назвали площу Вашингтона, сьої статті не было бы нигда шуга.

.
.

скоро Закарпатье станет частью Угорщины. Интерестно кто будет Закарпатским убийцам детей из 128 платить пенсию по инвалидности. Наверное поедут до кыюва?!

7
7

інтересно чому така зацікавленість в мадярщині?? невже хочете мадярщину окупіровати?=)

Читайте також