У Чехії розганяють антиукраїнську кампанію напередодні розгляду безвізу для України

8
9

Окремі чеські політики з відверто проросійською позицією висловлюють побоювання щодо можливого збільшення потоку нелегальних мігрантів після ухвалення безвізу.

— Можливий приплив українських радикалів у мене викликає таку ж заклопотаність, як і ісламістських фанатиків. А ці радикали рано чи пізно побіжать зі своєї країни, щоб уникнути суду, — цитує українське видання Кореспондент чеського політика Зденека Ондрачека, який представляє комуністичну партію Чехії.

Зауважимо, що ця партія виступала в чеському парламенті різко проти надання Україні безвізу, а особисто Зденеку Ондрачеку з 2015 року заборонено в'їзд до України.

Слід зауважити, що Ондрачек є колишнім співробітником чехословацької Служби національної безпеки і в інтерв'ю чеським ЗМІ він зізнавався, що брав участь в розгоні демонстрації в Празі в 1989 році. Більше того, він неодноразово лякав у чеських ЗМІ праворадикалами з України та висловлював відверто проросійську позицію.

Зауважимо, що саме сьогодні комітет Європарламенту з громадянських свобод юстиції та внутрішніх справ збереться на засідання для розгляду питання безвізу України з ЄС. Відтак, поява відповідних заяв від проросійських політиків у ЄС і ретрансляція цих позицій в окремих українських ЗМІ виглядає вкрай підозріло. Особливо, якщо врахувати, що видання Кореспондент належить опальному олігарху Сергію Курченку, який наразі перебуває у вигнанні в Росії та належить до найближчого оточення сім'ї Януковича.

Нагадаємо, Україна може отримати безвіз вже на початку літа.

Коментарі

О
Олег

До 9 пустота то якраз Україна

9
9

дожилися сама БІЛЬША В ЄВРОПІ ШО пустота нам угрожає!!!!!! но і ми всі винні моя с краю не......я не знаю.....!!!!!!!!!!

ГП
Генцюр Петро Ференцович

Наведiть порядок у своїй хатi, i тодi чекатимуть вас - бруд нiхто i нiде не чекає.

У
українець

Був я на заробітках у Чехії, то там наші люди роблять , як раби, працюють по 12-15 годин і платять їм по 70-90 корун за годину і роблять всю грязну роботу.А чехи роблять по 6-8 годин а мають намного більше!!! Треба вам європу, треба в Україні навести порядок з баригами на чолі з гарантом!!!

Я
я

значить для чехів запровадити в"ізд до Украіни по візах най платять кіть хотять приіхати або транзитувати десь.Най мало подоймуть і они Украіну заплативши за візу.А то сидять у зоні шенген і страдають х............

А
антимоскаль

А в Мукачево москальскої вшовоти бачу таки є. Все що треба про того політика Депутата чешского парламента от Коммунистической партии Чехии и Моравии (КПЧМ) Зденека Ондрачка не впустили в Украину в аэропорту "Борисполь".Четверг, 17 декабря 2015 http://www.eurointegration.com.ua/rus/news/2015/12/17/7042411/ "Они даже хотели, чтобы я купил обратный билет, на что я отказался и сказал, что, если они хотят выгнать меня, то должны предоставить транспорт", То під чию сопілочку співаємо?

НН
но нє?

сього козла онрачека пудплатили із москви

В
Василь

А то шо у них тисяч китайців живуть у Брно? А негрів, мусульман, арабів які ни роблять? А ко їх оброблює тих ся боять....напудяться як і німці.

Я
я

Лем украінців ся боять бідолаги.Вот і буде кінець безвізу без начала.А ціни вже європейські а прийдеся назад ціни вернути кіть нам дороги никуда нема або майдан лиш чесний за саправедливість.

Читайте також