У Чехії випустили брошуру для українських путан (ФОТО)

20
1

У Чехії соціальні служби випустили брошури-пам'ятки для повій з України під назвою "Вітаємо вас в Чеській Республіці!"

У буклеті у формі спілкування з дівчиною, яка тільки прибула до Чехії для роботи повією, її досвідчені колеги дають поради, як можна уникнути венеричних хвороб, а також про необхідність постійних медичних оглядів.

Також в брошурі розміщені поради, як правильно використовувати презервативи. Досвідчені повії діляться невеликими хитрощами професії, наприклад - як можна використовувати презерватив непомітно для клієнта, який проти запобігання.

Серед рад для "новеньких" від повій з досвідом - не йти на поводу у сутенерів і клієнтів і берегти себе.

"Мій шеф говорить, що повинна робити те, що хочуть клієнти. Але я цього іноді не хочу. Тут в Чехії і на Моравії є багато клубів. Якщо тебе хтось буде примушувати робити те, чого не хочеш - знайди собі інший клуб або йди на вулицю ", - радить жриця кохання, що побажала залишитися невідомою.

Крім того, для дівчат, які займаються проституцією, автори буклету описали найбільш поширені хвороби, які передаються статевим шляхом.

Ця брошура була розроблена в Голландії і перекладено кількома мовами світу, з урахуванням специфіки роботи нелегальних повій у різних країнах.

Примітно, що переклад пам'ятки на український виявився жахливим. У брошурі безліч граматичних і стилістичних помилок, аж до смислового спотворення оригінального тексту.

Коментарі

В
Вася

Цікаво, по якому принципу вони їх будуть роздавати? Я б плюнув в рожу, якби я приїхав в чехію з дівчиною, і їй би таке дали.

Читайте також