У Чернігові підлітки побили двох поліцейських, один з яких помер

6
5

Поліція оголосила підозру групі неповнолітніх осіб.

Двоє поліцейських були у відпустці і, відповідно, були не в робочій формі. Вони зробили зауваження компанії молодих хлопців, які шумно себе вели в супермаркеті. Інцидент стався в ніч на 2 жовтня в одному з міських супермаркетів.

Підлітки після цього вийшли і стали чекати чоловіків біля виходу з супермаркету, а потім почали їх бити. Все це вони знімали на мобільний телефон.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
ТАЛІБАН

А у нас , в Афганістані , попри воплі і завивання "демократичної і незалежної" преси" про нібито катастрофу з демократією - не поступово , а ШВИДКО ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ ПОРЯДОК ! А ви , український народ , знаєте , що таке справді ПОРЯДОК ? Чи ви вже давно задовільняєтеся гаслами і намірами про встановлення такого ? Декілька днів і жінки Афганістану знову стануть ЖІНКАМИ, вбивці , гвалтівники , крадії , корупціонери , держслужбрвці, гомосексуалісти і інша пошесть , за порушення ЗАКОНІВ ШАРІАТУ , буде жорстко каратися ЗРАЗУ ..... без внесення грошових застав . Співчуття наші вам , український народ. Ви ще довго , мабуть, будете крутитися у гівні , яке собі взяли свідомо .

П
Пішохідка

Бачиш діточки мало шаліються , то тікай. Бо інакше буде у Вас велика біда

Г
Гукан

Майжiнь скакали полiсмени в з@лупу!

N
NRG

Так само поступити по відношенню до них. Пора уже починати, бо безнаказаність і приводить до таких нелюдських проступків. Потрібно вводити смертну кару, бо це хоч трохи буде стримувати нелюдів бидлоту.

М
Мукачивець

То не пидлитки уже , в убивци

Читайте також