У четвер Мукачево попрощається з загиблим на війні Артуром Пашкуляком (ФОТО)

22
12

6 квітня, о 12:00 годині, у Кафедральному соборі святого Мартина (вул.Миру, 2), відбудеться Чин прощання та поховання з полеглим Героєм Артуром Пашкуляком.

Пашкуляк Артур Васильович, 1979 року народження, боєць добровольчого Чеченського батальйону імені Шейха Мансура, загинув 2 квітня, захищаючи Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального ворога.

Військові відгукуються про свого побратима, як про харизматичного та сміливого українця. Друзі кажуть, що ця людина ніколи не залишала в біді і завжди тримала «тверду» чоловічу позицію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

Господи упокой душу раба Божого Артура!

V
Vvvvvvvv

Вічна пам’ять герою !!!Співчуття родині !!А знаєте що всі хто загинув на війні захищаючи Батьківщину стають ангелами на небесах !!!Вони тут побували у самому аду на війні ,і понесли спокуту за свої гріхи !!!! І не судіть строго !!!

Г
Гейропа

Світла пам'ять , хто би шо не говорив за нього він не ховався , не втікав , а свідомо пішов на війну

БЖ
Білий Женя

Вічна пам'ять друг!!!

……..

Вічна пам’ять герою !!!Дякуємо за наші мирні ночі,за те що нас захищав !!!Ти помер як достойний мужчина !!!А своїх ворогів і тут і там ти і звідти дістанеш !!!

В
Вова

Спочивай з миром

МС
Мартин Сергей

Хороший человек был. Земля пухом.

М
Мукачівець

Спи спокійно легенда,ти лишив слід в історії города,для когось хороший,для когось поганий но це історія,вічна память Артур

НК
Ні корупції і казнокрадству

Спочивай з Миром Дорогий Друже ...Вічная Память і блаженний спокій

М
Муса

Пох что о нем говорили до большой войны. На войне он показал себя воином и настоящим Патриотом! Закарпатцы, гордитесь своим земляком … Иншалла

П
папа

не знаю його але дуже шкода много людей померло вже...для чого це всьо

М
Мукачево

Вічна память!!!

Читайте також