У Чієрна-над-Тисою, біля кордону із Закарпаттям, на карантин зачинили жителів цілого будинку (ФОТО)

24
7

У словацькому містечку Чієрна-над-Тисою, що біля самого кордону з Україною, владі довелося піти на радикальні методи боротьби з розповсюдженням Covid-19.

Так поліція має слідкувати за суворим дотриманням карантинних заходів мешканців цілого багатоквартирного будинку на вулиці Шкільній. Мешканцям заборонено виходити зі своїх квартир, до них теж нікого не пропускають. Периметр обгороджено.

Це передбачено останнім указом Регіональної Управління охорони здоров'я, оскільки серед жителів кварталу виявлено багато позитивних на Covid-19.

Поліція має контролювати, аби заражені перебували на самоізоляції вдома, а також лікарі перевіряють усіх, хто був у тісному контакті з ними. Також місцева влада зобов’язана забезпечити дезінфекцію всіх громадських приміщень у безпосередній близькості від житлових будинків на вулиці Шкільній.

Згідно з повідомленням мерії у Чієрна-над-Тисою, під час тестування на антиген в суботу та неділю (13-14 лютого) було перевірено 1630 людей. 23 людини мали позитивний тест на коронавірус. Більшість з них, очевидно, проживають в будинку на Шкільній вулиці.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДГ
До горницьових

Газ « словацький «не воняе вам ?

Д0
до 09:04

Батерфляй, повернися в [b]дурку[/b]!

Д0
До 09:04

А чого ж так на Шекельгрубського поніс? Та у любимій раші його зараз Соловейкін-пропаggандон, песик-путаніст, вихваляє. Що, методичку оновлену не прислали?

ДН
До нижнього

Украм ( западенцям)краще помовчати про фашизм ! I не Адольф алозоевич , а цепный песик в руках капiталiштiв ! Сам гiтлер без пiдтримки сша, ВБ, францii зробив би не вiйну, а колачики в парашi, такi колачики , як зараз роблять добробати та всi патрiтоти!

У
Україна

ЦИГАН (будь-де) не варто лікувати . Толку з них ніякого. Адольф Алозоєвич цю проблему намагався вирішити але комуністи завадили .... електорат , м@ть їхню.

Б
Бічкаш

Та це доповнення староі новини. Це ж табор! Ну, ті - римляни. На той "будинок" лиш гляньте. Просто словаки системно підходять

Д
Дідо

Зато к нас страна дураков. Ресторани і магазини забиті

Читайте також