У Чопі будинок з восьми квартир розвалюється майже навпіл (ФОТО)

15
0

Будівля знаходиться на балансі мерії, а гроші ніби й закладені в бюджеті, та роботи й досі не почалися.

Зведений ще у іще в 50-х роках будинок по вулиці Головній, у місті Чоп просто тріщить по швах, йдеться у сюжеті Подробностей.

"У минулому році, в серпні місяці ми помітили, що середина будинку у нас розійшлася і з'явилися величезні наскрізні тріщини. Ось тут на другому поверсі видно, як плінтуса відійшли від стіни. Ось бачите, навіть рука провалюється", - розповідає жителька будинку.

Фахівці з Ужгорода дійшли висновку, будинок - аварійний і потребує негайного ремонту. Кошторисна вартість робіт понад півтора мільйона гривень. Шістсот тисяч - міські депутати ніби й виділили на сесії, однак роботи - досі не почалися.

"Через два місяці зима, у людей в квартирах наскрізні тріщини, в цих квартирах живуть пенсіонери, інваліди, у мене чоловік інвалід, над нами інвалід, маленькі діти, як ось уже скоро рік будинок аварійний і ніякого ремонту, ніякої реакції, тільки папірці. А коли буде ремонт починатися, ми не знаємо", - говорить Тамара Говоруха, жителька Чопа.

Міський голова запевнив, що про будинок пам'ятає, і незабаром там почнеться ремонт.

"Йде певна процедура. Щоб ви це прекрасно розуміли, після затвердження бюджету йде так звана, ми повинні були зробити експертизу, правильно, як ви вважаєте? Далі оголошується тендер. На даний час визначили переможця. 12 вересня ми укладаємо договір з ними", - говорить Валерій Самардак, міський голова м. Чоп.

За гроші з міського бюджету будівельники мають зміцнити фундамент і відремонтувати дах. Роботи обіцяють закінчити вже цього року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також