У Чопі під час прийому громадян напали на заступника міського голови

6
9

Як стало відомо Мукачево.net сьогодні, 13 січня, під час виконання службових повноважень було здійснено напад на заступника міського голови міста Чоп Ольгу Бізілю.

"Сьогодні в мене мав відбутися звичайний прийомний день для громадян міста, - повідомила Ольга Бізіля. - Однак його було зірвано, оскільки один з мешканців, використовуючи нецензурну лайку та погрози розправою, накинувся на мене з метою нанести фізичні ушкодження. На щастя, йому це завадили здійснити чоловіки, які працюють у мерії".

За словами потерпілої, людина перебувала у стані певної ейфорії, адже не реагувала на жодні зауваження щодо своєї зухвалої поведінки. Працівники мерії ідентифікували нападника - це мешканець м. Чоп Валерій Натаневич, безробітний.  Останнім часом його головна діяльність полягає у тому, аби практично щодня навідуватися до міської ради і знімати відеоролики про роботу органу влади. Безробітний мешканець зазвичай робить це у компанії з Ларисою Ступак (ака Лара Приходько), колишнім заступником міського голови. Вочевидь колишній чиновник таким способом вирішила повернути собі посаду, а свого "колегу" працевлаштувати.

Натомість вчора одного з чопських "правозахисників" мабуть покусала якась муха - і він вдався до бійки та брутальних погроз. Заступник міського голови м. Чоп Ольга Бізіля викликала правоохоронців на місце події, однак нападнику вдалося накивати п'ятами. Міліціонерами було складено протокол та оформлено відповідну заяву про напад та погрози щодо фізичної розправи над представниками місцевої влади з боку неадекватного громадянина.

Коментарі

А
Активіст

Ці двоє тільки цим і живуть, щоб інших ображати, що взагалі у них в середині відбувається?Агресія, ненависть до всіх, цькування! Такі речі не можуть бути їм на користь, і не можуть існувати безкінечно довго без шкоди для них самих... Бідолашні, якби могли себе побачити зі сторони... Цікаво тільки на що живуть, ці "безробітні"? чи не на відкупні

С
сергій

ох і брехунка ця гламурна оля.їй вірити не треба.вона дуже рідко,коли говорить правду.навчилася брехати в берегові,а зараз так само продовжує в чопі.однак берегсаз і чоп різні міста та й люди в них різні.перевірку із правоохоронних органів треба на цю блондинку.побачимо як вона тоді заспіває. ганьба такому чиновнику,що не вміє поводитися із людьми.не місце їй на такій посаді.хай знову повертається у свою рідну сес в берегово.там можливо її приймуть.

М
миша

Ступачка наркоманка бешена.Проти кого вона невоювала,проти себе точно ще не встигла.Дура кончена.

СВ
Санитар в белом халате

Вас всех надо на осбследование! стремайся мерия !!

К
Кися

За такими людьми дурка плачет.Ступак и наталевич-идите туда,им же статистику надо виполнять.Со временем всё равно там окажетесь!

L
laszlo

А чому у даній публікації вказано прізвища, а у матеріалі про податківця-хабарника ні ? Справедливість у нас можна зображувати у вигляді "двуликого Януса" (так і кортить написати Ануса)

МЧ
Мешканець Чопа

Нахабна поведінка Ступак та Наталевича відома ще із часів їх роботи у мерії. Коли ж нарешті вгамуються ці не сповна розуму громадяни??? Чому мовчить депутатський корпус? Де правоохоронні органи? Це безпрецендентна подія ганьбить усю чопську громаду, що серед неї є такі представники?

НВ
Наталевич Валерий

http://youtu.be/Lzu_EHA6Mcs 13 янв.в Чоской мэрии была предпринята попытка устроить провокацию против меня. В главной роли выступила сама мэр Галина Царь.Ей помогали проинструктированные подчиненные (не могли отказаться?): две служащие приемной, секретар миськради Фелдий О.П., первый зам.мэра Бизиля О.В. Начальник Управления коммунального майна Касьян В.И. и начальник "секретного" отдела Сигаев В.Д. хоть и присутствовали, но пока сабботировали инструкции взбаламошной мэрши, т.к. стояли молча у стеночки ангелами. Хотя, возможно, они играли отдельную роль - время покажет. Мирно протекающий прием, на который я пришел к заместителю мэра Чопа Бизиле О.В. прервала сама мэр Царь Галина, которая зашла в кабинет и потребовала от Бизили срочно выйти на совещание. И чтоб она могла закрыть кабинет, из него стали выходить я, зашедший 5 минут назад Касьн В.И. и Фелдий О.П. Что было дальше, смотрите сами, судите сами. Это самый показательный фрагмент из непрерывного видео в 30 минут.

1
196308

Коли читаєш такі повідомлення ,то розумієш,що психів все збільшується.А такі як Ступак і Натаневич взагалі безнадійні і становлять загрозу людям!Після такого випадку потрібна охорона у мерії,адже після чергової дози ці шізонуті можуть навідатися ще раз.Тримайся мерія!!!!!!

Читайте також