У Чопі відзначили День медика

12
0

Цьогоріч урочистості з нагоди Дня медичного працівника в Ужгородській районній лікарні, що в м.Чоп відбулись 16 червня. З вітаннями від міського голови Галини Цар до медиків завітала секретар міської ради Оксана Фелдій.

Цього дня не обійшлось без відзначення кращих серед кращих. За сумлінне виконання посадових обов'язків високу професійну майстерність та з нагоди свята - Дня медичного працівника грамотами Чопської міської ради були нагороджені четверо найкращих працівників районної лікарні. Серед них: завідуючий терапевтичним відділенням Ужгородської районної лікарні №1 м.Чоп Сабо Микола Миколайович, лікар-гастроентеролог Гордєюк Єва Юріївна, лаборант КДЛ Клочок Наталія Петрівна, Інспектор відділу кадрів Малеш Оксана Василівна.

Перед початком урочистостей головний лікар Левчак Людмила Володимирівна поділилась з нами проблемами з якими доводиться щодня зіштовхуватись медичним працівника. Зокрема, вона відмітила, що для покращення умов діагностики та лікування пацієнтів необхідно докласти неабияких зусиль. 

На завершення урочистої частини, присутні підняли келихи шампанського за подальші успіхи в професійній діяльності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також