У Чопі зареєстрували молодіжну громадську організацію "Разом"

6
0

17 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чопської міської ради, в ході якого розглянуто ряд питань.

По першому з них присутні заслухали звіт роботи комісії ТЕБ та НС протягом 2011 року. В інформації йшлось про те, що протягом звітного періоду комісія провела вісім засідань, в тому числі одне спільне засідання з міською протиепідемічною комісією. До виконання завдань, визначених комісією залучалися міський відділ УМНС в Закарпатській області, військової частини Т0300, МКП ЖКГ «Тиса»., управління міського господарства, Ужгородська райСЕС та інші організації і установи. В роботі були враховані всі доручення і рекомендації обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Наступним питанням члени виконкому прийняли рішення про підготовку навчальних закладів до проведення літнього оздоровлення дітей і школярів. Затверджено заходи щодо організації відпочинку, кошторис видатків та склад робочої групи з організації відпочинку в таборах з денним перебуванням.
 
Фінансовим управлінням підбито підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2012 року. Виконком затвердив звіт та прийняв рішення винести його на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради. Разом з тим прийнято рішення щодо щодо недопущення зменшення доходів місцевого бюджету. 
 
 Наступним питанням затверджено акт комісії з визначення збитків власникам землі та землекористувачам, завданих територіальній громаді міста Чоп, внаслідок зайняття ТОВ «Дельта Вест Ойл» земельних ділянок.
 
 Загалом було розглянуто 25 питань. При їх розгляді шляхом реєстрації в місті легалізовано Чопську молодіжну громадську організацію «Разом». Прийнято ряд рішень з таких питань: «Про оформлення права власності», «Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста», «Про встановлення режиму роботи» та інші. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також