У Чопському прикордонному загоні пояснили чому силою затримали 2-х закарпатців

8
7

У прес-службі пояснюють, що чоловіки знаходились дуже близько до кордону, тому їх попросили пред'явити документи.

Історія почалась з того, що у мережі почали поширювати інформаціюпро начебто незаконне затримання двох чоловіків. Військовим закидували перевищення службових повноважень.

Як зазначають у прес-службі Чопського прикордонного загону, їх було виявлено у прикордонній смузі за лінією інженерних прикордонних споруд. Звісно, наряд почав вимагати пояснення та пред'явити документи.

Один з чоловіків пред'явив посвідчення водія, а інший не мав жодних документів. Згодом, за словами прес-служби, вони почали чинити опір та не реагували на вимоги.

"Чоловіків затримали та у примусовому порядку доставили у відділення інспекторів прикордонної служби «Великий Березний» для встановлення обставин порушення і притягнення до адміністративної відповідальності, передбаченої статтями 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду» та 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника державної прикордонної служби». Матеріали справи за статтею 185-10 сьогодні буде передано в суд", - йдеться у повідомленні.

Коментарі

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Бидлорусуни вже народжуються тупим бидлом.

ДН
До нижнього

РУСИНИ були , є і будуть жити на своїй території . Навіть тоді , коли ти - дебіл ....здохнеш і здохнуть, тебе родивші . Невже поруч немає жодного , щоб тобі сказати , що ти - дурачок !?

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Даже давно пора навести порядок з місцевими бидлорусунами.

ВС
Відновити Смертну Казнь

А Ми, Вимагаємо Повісити Командира!!! Стратити Подонка!!!

ДЗ
До закону

Ми вимагаємо !!!Звільнити того командира!! І в тюрьму!!

ДБ
До бунді!

Де відео?

Б
Бунді

По відео видно, шо вони були на дорозі Убля-Березний. І показали паспорт. Вражає ненависть і зневага погранців до місцевого населення.

Читайте також